Sari la conținut

[FOTBAL] Liderul Peluzei Nord a mers la baza FCSB-ului și a vorbit cu Dorin Rotariu. Mesaj pentru fostul dinamovist


Alexandru06 @ LCS

Postări Recomandate

  • Administrator

Jmhhc2g9YTcxNzFkYzcwNjA3ZTdlOWJmY2E2ZTE1
 

Sursa: Aici

 

Dorin Rotariu (28 de ani) a semnat cu FCSB, după două luni în care s-a aflat liber de contract.

Alegerea lui Dorin Rotariu este una surprinzătoare, dacă ar fi să ținem cont că fotbalistul are un trecut dinamovist. Acesta a evoluat pentru "Câini" în perioada 2013 - 2014, timp în care a marcat mai multe goluri importante și a fost un jucător iubit de către suporteri.

Gheorghe Mustață a mers să stea de vorbă cu Dorin Rotariu.

Înaintea meciului cu FC Voluntari, jucătorii FCSB-ului au fost vizitați la antrenamente de către Gheorghe Mustață. Printre altele, liderul Peluzei Nord a purtat o discuție în fața camerei cu Dorin Rotariu și l-a asigurat pe fostul fotbalist al lui Dinamo că nu va avea probleme de integrare în fața galeriei.

"Să știe toată lumea cine este: nepotul fostei glorii de la Steaua, da? Așa că trebuie să știți că suporterii nu vor avea ceva cu el. Eu am fost aici, am discutat cu el, niciodată nu a vorbit urât de Steaua, de galerie.

Gigi Becali a explicat de ce a decis să îi ofere un salariu de 20 de mii de euro pe lună lui Dorin Rotariu. Patronul FCSB-ului a transmis că a decis să riște în privința fotbalistului cu trecut dinamovist pentru că are mare încredere în el.

În cazul în care Rotariu va reuși să îl impresioneze pe finanțatorul roș-albaștrilor, Gigi Becali a mărturisit că îi va prelungi contractul fotbalistului cu încă două sezoane.

”Toți jucătorii pe care îi iau îi iau pentru un an. Am zis 20 de mii de euro. Mai sunt opt luni. 160 de mii de euro, am iscălit. După aia, dacă e bun, îl mai țin încă doi ani, că așa i-am făcut. Îi dau 160 de mii, risc, nu mai iau jucători pe 4-5 ani să mă încarc cu ei. Nu, tată, un an, confirmă, apoi, încă doi ani”, a spus Gigi Becali la emisiunea Fotbal Club.

 

  • Like 2
  • Fortzaaaa 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate