Sari la conținut

[FOTBAL] A fost scos din lot de Bergodi și pleacă de la Rapid


Tarzy

Postări Recomandate

2b88e0ed-68e8-4ead-bcf1-75c48f751b65.webp

Dragoș Grigore e sigur că va pleca de la Rapid, după ce nu mai prinde nici banca de rezerve cu Cristiano Bergodi antrenor.

 

 

Stoperul în vârstă de 37 de ani se va despărți de giuleșteni fie în iarnă, fie la finalul sezonului, când îi expiră contractul. Grigore a semnat cu Rapid în 2021, după ce alb-vișiniii au revenit în Liga 1. În precedentele două sezoane, Dragoș a fost un om de bază al echipei, adunând, în total, 58 de apariții și 3 goluri pe prima scenă.

Dragoș Grigore nu mai e nici rezervă la Rapid

În cantonamentul din vară, Adrian Mutu pregătea un sistem cu 3 fundași centrali, cu Dragoș Grigore printre titulari. „Briliantul” a plecat însă chiar înainte de startul campionatului, l-a înlocuit Bergodi, care a revenit la modulul cu 4 apărători, iar Grigore a dispărut de tot din echipă. Nu doar că nu a mai bifat niciun minut în actuala stagiune, dar Grigore a fost inclus în lot la o singură partidă, cea din prima etapă cu Sepsi (0-0). 

Fostul fotbalist de la Toulouse sau Ludogoreț n-a făcut parte din planurile lui Bergodi nici la duelul din Cupa României cu FC Botoșani (3-1). Surprinzător e că Robert Bădescu, un stoper în vârstă de 18 ani, a prins de două ori banca de rezerve, în timp ce Grigore era în tribune sau acasă. Perechea de fundași centrali preferată în acest moment de Bergodi e Săpunaru-Iacob, Iulian Cristea fiind a 3-a soluție în opinia italianului.

Dragoș Grigore e sigur că pleacă de la Rapid

Conform surselor Gazetei, Grigore le-a transmis deja apropiaților că regretă decizia luată în vară, aceea de a continua la Rapid. Fotbalistul cu 38 de selecții la prima reprezentativă a luat deja hotărârea că se va despărți de giuleșteni, fie în iarnă, fie vara viitoare, când îi va expira contractul. Dragoș Grigore a fost trecut pe linie moartă de Rapid

Cristiano Bergodi: „Dragoș Grigore, săracul, e acum afară”

Întrebat într-un interviu acordat Gazetei în septembrie cum gestionează problema fotbaliștilor experimentați care nu mai prind echipa, Bergodi a abordat și „cazul Dragoș Grigore”.

„Vorbesc cu ei. Le arăt că îmi pare foarte rău. O persoană își dă seama din privirea ta dacă ești sincer, loial. După, ce pot să fac?! 

Am patru fundași foarte buni. Dragoș Grigore, săracul, e acum afară. A avut câteva dureri la spate și a lipsit de la unele antrenamente, dar per total s-a antrenat bine, e un jucător care ne poate ajuta în vestiar. Nu e ușor pentru mine să-l las afară pe Grigore, să-l las afară pe Cristea, un fotbalist pe care clubul l-a cumpărat”, a reacționat Bergodi.

 

sursa

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate