Sari la conținut

[FOTBAL] Iosif Rotariu știe deja pe ce post va juca Dorin la FCSB: ”Va face diferența”


Ciudățel

Postări Recomandate

iosif-rotariu-stie-deja-pe-ce-post-va-juca-dorin-la-fcsb-va-face-diferenta_size6.jpg

„Dorin a venit pregătit la FCSB, el s-a antrenat normal cu Poli Timișoara, de aceea nu se vede o diferență mare la antrenamente. A făcut și două ședinte pe zi, ca să fie în formă. Cred ca se va impune la FCSB, poate juca și atacant central, și în dreapta. E jucător de viteza, tehnic, va face diferența. Poate juca și 'nouă', cum vrea Gigi Becali, pentru că nu va sta cu spatele la poartă, nu e jucător de pivotare. Va intra în combinații, cu demarcare printre fundași”, a spus Iosif Rotariu

Fostul dinamovist era liber de contract după ce și-a încheiat socotelile cu bulgarii de la Ludogoreț, iar Gigi Becali l-a ademenit cu un salariu lunar de 20.000 de euro și cu un contract valabil pe un sezon, cu opțiune de prelungire pentru încă doi ani, în cazul în care patronul FCSB-ului va fi impresionat de evoluțiile sale.
Becali a spus că l-a transferat pe Rotariu pentru a juca în centrul atacului, în locul lui Andrea Compagno (27 de ani), însă alegerea a fost ”contestată” de mai multe voci importante din fotbalul românesc.

sursă

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate