Sari la conținut

[FOTBAL] Noua ”perlă” a Barcelonei a mărturisit că a avut oferte din Premier League


Alexandru06 @ LCS

Postări Recomandate

  • Administrator

OTIzYzU3OGY5NjdjMGFhZTUyNGQ2ZGNjYjY=.thu
Sursa: Digisport.ro

 

Vitor Roque (18 ani) a fost transferat de Barcelona în vară, de la Athletico Paranaense,în schimbul a 40 de milioane de euro.
 

Tănărul atacant brazilian a avut un sezon foarte bun în Brazilia, iar acesta a atras interesul mai multor echipe mari din Europa. 20 de goluri și opt pase decisive a reușit Roque în 42 de meciuri.

Vitor Roque a fost dorit de echipele din Premier League.

Vitor Roque nu a ajuns încă în lotul Barcelonei, deoarece trebuie să termine sezonul de campionat alături de Athletico Paranaense.

Într-un interviu recent cotidianului spaniol Mundo Deportivo, Vitor Roque a vorbit despre ofertele pe care le-a avut înainte de a semna cu Barcelona. Brazilianul a fost întrebat dacă s-a temut ca nu cumva transferul său să nu se mai realizeze, din cauza ofertelor de transfer mai mari venite din Premier League.

”Nu, nu... Întotdeauna am avut dorința de a ajunge la Barcelona. A fost mereu visul meu. Voiam doar la Barcelona”, a spus Vitor Roque.

Vitor Roque poate ajunge în lotul lui Xavi în iarnă.

În prezent, Vitor Roque este accidentat, după ce a fost scos de pe terenul de joc cu targa, în urmă cu o lună. Chiar și așa, Vitor Roque se poate reface până în iarnă, când este posibil să se alăture lotului Barcelonei.

”M-am întâlnit cu Deco recent și am avut discuții pozitive. Mi-a spus că voi putea să ajung la Barcelona în ianuarie.

Chiar dacă nu va fi posibil în ianuarie, voi rămâne calm și concentrat aici la Athletico Paranaense, până în vară”, a adăugat Roque.

  • Like 2
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate