Sari la conținut

[FOTBAL] Lovitură pentru Dinamo. „Dacă era în țară, acum putea fi noul patron al clubului”


Tarzy

Postări Recomandate

image.png

Dinamo a ratat șansa de a fi unul din cele mai puternice cluburi din Superligă. Formația din Ștefan cel Mare a stârnit un interes puternic din partea lui Sebastian Ghiță, însă acesta nu se află în țară.

 

 

Dinamo este în criză de rezultate și în criză de bani. Echipa antrenată de Ovidiu Burcă ocupă penultimul loc în Liga I și riscă să retrogradeze la finalul sezonului. Fostă campioană a României, Dinamo a strâns un singur punct în ultimele 5 partide, în egalul cu CFR Cluj, scor 1-1.

Sebastian Ghiță, aproape de Dinamo

“E greu și pentru conducerea lui Dinamo. Avocatul acela nu e băiat rău. Nicolescu a fost avocatul lui Ghiță de la RTV, a făcut avere cu el. Îl lua Ghiță dacă era vreun fraier. Ghiță e deștept. A fost avocatul lui Ghiță. Am stat de vorbă de vreo două ori cu el, are minte”, a spus Dumitru Dragomir.

“Sebi Ghiță e unul din cei mai puternici oameni din România. Lasă doar că are RTV-ul, care, nu știu dacă știi, e a 3-a televiziune din România. Este ProTV, Antena și se bate cu Kanal D pentru locul 3. Un fenomen au făcut”, a spus Horia Ivanovici.

Formația din Ștefan cel Mare nu reușește să își găsească un investitor pe măsura istoriei clubului. Dinamo este nevoită să se descurce cu un lot fără nume sonore și riscă să revină în liga secundă. Ovidiu Burcă este obligat să vină cu soluții pentru a redresa clubul. Venirea lui Dinamo la Sibiu scumpește biletele. În ciuda suportului primit din partea fanilor, echipa are parte de un start slab de sezon. Dinamo are doar 9 puncte în 12 etape. 2 victorii, 3 egaluri și 7 înfrângeri este bilanțul formației lui Burcă. Echipa așteaptă un investitor care să o salveze.

“Dacă Ghiță era în țară îl făcea să ia Dinamo, ți-o spun în premieră acum. Și făcea din Dinamo. Îl făcea Nicolaescu să se ducă la Dinamo, îl făcea patron. Și atunci făcea din Dinamo o echipă mare. Ghiță a fost sportiv mare, a fost și sportiv.  Știu că îi place fotbalul. L-a speriat pușcăria tuturor ăstora care au intrat de la fotbal. Pe toată lumea, nu numai pe Ghiță. Pe toți i-a speriat. Ghiță e un titan și băiat deștept. E în primii 15 ai acestei țări ca și bogăție. E unul din marii milionari ai țării. A fost un sportiv și din sportiv a reușit pe propriile lui puteri și uite unde a ajuns. Încă odată îți spun, fac pariu pe cât vrei că se ducea la Dinamo. Ori pe Dinamo ori pe Petrolul”, a completat Dumitru Dragomir.

 

sursa

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate