Sari la conținut

[FOTBAL] Lovitură pentru FCSB! Câți ani mai are de așteptat Mihai Pintilii pentru a deveni antrenor "principal".


SerJ

Postări Recomandate

OWNiODg0NmQ5ZjNmZGRkNjcxOGZmOGJiOTA0.thu

Sursa: www.digisport.ro

În acest moment, Pintilii deține licența B, obținută în Moldova, iar fostul mijlocaș este înscris acum tot la Școala de Antrenori din țara vecină pentru a obține și licența A.

Pintilii poate obține licența PRO doar în anul 2028

Anul viitor, Mihai Pintilii ar urma să primească licența A, iar mai apoi va începe cursurile pentru licența PRO, însă abia în anul 2026, atunci când Școala de Antrenori din Moldova va forma noile grupe de antrenori. 

Ulterior, pentru Pintilii vor urma alți doi ani de studii, astfel că doar în 2028 va fi antrenor principal cu acte în regulă. Chiar dacă a sperat că va putea da indicații după ce se va înscrie la acest modul, un membru al Școlii de Antrenori din cadrul FRF a negat acest lucru și a lămurit acest subiect.

"E foarte normal așa, cineva care e în cadrul cursului de obținere a licenței Pro să nu fie asimilat ca având deja licența Pro! E exact ca la carnetul de conducere. Cât timp faci școala de șoferi, ai dreptul să conduci? Nu ai, ci abia după ce dai examenul și iei permisul", a declarat un membru al Şcolii de Antrenori, potrivit GSP.

Mihai Pintilii o lasă din nou pe FCSB și merge în Moldova! Când se va prezenta la Școala de Antrenori

Mihai Pintilii ar urma să fie antrenor principal cu acte în regulă în anul 2024. Până atunci, fostul mijlocaș va trebui să se prezinte de mai multe ori în Moldova, acolo unde va asista la anumite module teoretice. 

În această vară, Pintilii a mai fost de două ori în țara vecină, iar a treia oară ar urma să fie la finalul lunii octombrie, în săptămâna premergătoare duelului cu Petrolul, programat în weekend-ul 28-29 octombrie.

Potrivit programului postat pe site-ul Școlii de Antrenori din Moldova, următorul modul va avea loc în intervalul 23-25 octombrie 2023, ceea ce înseamnă că "Pinti" va rata acele zile de pregătire alături de FCSB.

Cel mai probabil, în locul său, Elias Charalambous, Lucian Filip și Thomas Neubert se vor ocupa de antrenamente.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate