Sari la conținut

[FOTBAL] „A fost chemat atunci și după n-a mai fost convocat!” Cel mai în formă jucător al FCSB nu a prins lotul naționalei.


SerJ

Postări Recomandate

cum-l-a-surprins-gica-popescu-pe-mihai-s

Mihai Stoica a dezvăluit că noul star de la FCSB nu a fost convocat la națională pentru „dubla” cu Bealarus și Andorra, deși a avut evoluții foarte bune în ultima perioadă.

Adrian Șut nu a fost inclus de Edi Iordănescu pe lista „tricolorilor” pentru acțiunea naționalei din luna octombrie, iar Mihai Stoica a încercat să găsească o explicație pentru decizia selecționerului.

„(n.r. - Dacă se aştepta să fie convocat vreun jucător de la FCSB şi n-a fost convocat) Nu, de la noi, nu. Şut a fost convocat atunci şi după n-a mai fost convocat. E clar că selecţionerul are alt profil de jucător pentru poziţia lui. 

Pentru mine, da (n.r. - există o explicaţie). Din moment ce a fost convocat atunci, n-a intrat deloc, a avut apoi prestaţii foarte bune şi n-a mai fost convocat...

E clar că e vorba despre profil. E o chestie logică. Jucătorii de ax sunt diferiţi, chiar dacă au aceeaşi poziţie în teren. Păi, compară-l pe Şut cu Băluţă şi n-au nicio legătură, ori cu Marius Marin”, a spus Mihai Stoica

Sursa: www.sport.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate