Sari la conținut

[FOTBAL] A murit soția lui Sir Alex Ferguson. "Gândurile și rugăciunile noastre sunt alături de The Boss"


uNuLuX

Postări Recomandate

DZE16bY.jpg

Soția lui Sir Alex Ferguson, Cathy, a murit, joi, la vârsta de 84 de ani, potrivit unui anunț făcut de familia fostului mare antrenor de la Manchester United.

 

"Suntem profund întristați să confirmăm trecerea în neființă a lui Lady Cathy Ferguson, în urma căreia au rămas soțul ei, trei fii, două surori, 12 nepoți și un strănepot", au anunțat rudele celebrului tehnician. 

"Toți cei de la Manchester United îi transmit sincere condoleanțe lui Sir Alex Ferguson și familiei sale cu ocazia decesului lui Lady Cathy.

Lady Cathy a fost o soție, o mamă, o soră, o bunică și o străbunică iubită și un turn de putere pentru Sir Alex de-a lungul carierei sale", a transmis clubul Manchester United.

 

În aceste momente grele, fanii lui United sunt alături de Sir Alex Ferguson, cel mai mare antrenor din istoria clubului englez.

"Gândurile și rugăciunile noastre sunt alături de The Boss și de familia sa", a fost mesajul transmis de un suporter al echipei engleze.

"Cele mai profunde condoleanțe lui Sir Alex și familiei după decesul doamnei Cathy Ferguson", a scris alt fan.

Cathy și Alex Ferguson s-au cunoscut în 1964, iar doi ani mai târziu au devenit soț și soție. Mariajul lor a durat 57 de ani, iar pe 27 dintre aceștia celebrul antrenor scoțian i-a petrecut ca "principal" al formației de pe Old Trafford.

Cei doi au avut împreună trei copii, toți băieți. Unul dintre aceștia, Darren, i-a călcat pe urme tatălui său, devenind antrenor. În prezent, el o pregătește pe Peterborough United, echipă engleză de Liga a 3-a.

 

Sursa: Aici

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate