Sari la conținut

[FOTBAL] Antrenorul care refuză categoric să lucreze cu Gigi Becali la FCSB


Alexandru06 @ LCS

Postări Recomandate

  • Administrator

YXNoPTdkNTIzMjYwNDcxYjRhYTAzZDI1ZmNiNDRl

Sursa: digisport.ro

 

Gigi Becali (65 de ani) este recunoscut pentru implicarea excesivă în viața propriei echipe, iar obiceiurile patronului nu sunt pe placul tuturor antrenorilor.

Antrenorul care refuză categoric să lucreze cu Gigi Becali la FCSB.

Unul dintre tehnicienii care nu concep să colaboreze cu Gigi Becali este Daniel Pancu. Actualul selecționer al României U21 este de părere că nu ar putea lucra cu un patron cum este afaceristul din Pipera și nici la un club ca FCSB, mai ales din cauza rivalității pe care a trăit-o din postura de jucător.

"E posibil să găsesc în carieră şi astfel de patroni, doar că sigur nu va fi domnul Becali, pentru că nu există compatibilitate între mine şi club”, a spus Pancu, potrivit AS.ro.

Ce a spus Daniel Pancu despre Octavian Popescu.

Octavian Popescu s-a declarat ”șocat” că nu a fost convocat, iar Daniel Pancu își argumenta decizia prin evoluțiile mai puțin convingătoare avute de tânărul mijlocaș la FCSB.

Recent, Daniel Pancu a transmis că a observat o creștere în evoluțiile lui Octavian Popescu, dar și o schimbare în bine la nivelul declarațiilor.

”Nu a fost un scandal. E normal ca fiecare club, fiecare antrenor sau conducător să își apere jucătorul. Am explicat atunci motivul, cu toate că nu trebuia să o fac.

De atunci s-a produs o schimbare la Tavi, și pe teren, și în declarații. Mie îmi plac asemenea declarații, înseamnă că jucătorul suferă. Eu l-am văzut schimbat”, a declarat Daniel Pancu, prezent la lansarea cărții ”Puțin mai altfel despre fotbal” a lui Aurel Țicleanu.

  • Like 2
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate