Sari la conținut

[FOTBAL] Vedeta de la FCSB care ar fi putut ajunge la o rivală din SuperLiga României: ”Puteai să iei orice! Era foame!”


KING | ROBERT

Postări Recomandate

Darius Olaru (25 de ani) este unul dintre cei mai eficienți fotbaliști din SuperLiga României, iar căpitanul de la FCSB este, deocamdată, principalul marcator al roș-albaștrilor din acest sezon, cu șase goluri.

Olaru a ajuns la FCSB în 2020, în urma unui transfer de la Gaz Metan Mediaș, însă cariera sa ar fi putut fi complet diferită, crede Sorin Cârțu.

Sorin Cârțu: ”Olaru putea fi jucătorul Craiovei! Influența care a fost asupra lui Rotaru nu a fost de bun augur!”

5.3 milioane de euro este cota de piață a lui Darius Olaru, potrivit Transfermarkt.

Fostul președinte al Universității Craiova, susține că Darius Olaru ar fi putut fi jucătorul oltenilor, dacă Mihai Rotaru nu s-ar fi lăsat influențat negativ în 2020, înainte ca fotbalistul să semneze cu FCSB

Fostul antrenor spune că, influențat de anumite persoane din anturajul său, Mihai Rotaru a refuzat să îl transfere pe Olaru și i-a preferat pe Antoni Ivanov, Ovidiu Bic și Carlos Fortes.

”Îmi place Olaru! E un preferat al meu. Nu știu dacă e cel mai bun, dar mie îmi place maxim. Stau și mă gândesc că Olaru era la Gaz Metan Mediaș și d-asta se mai supără lumea pe mine, dar eu am dreptate. Influența care a fost asupra lui Mihai Rotaru nu a fost de bun augur. L-au influențat în multe atitudini și decizii negative.

OWUxYmI4Mzc1NzQ3YjM1YTBmYzQwNTQxM2U=.thu

În acel moment, Universitatea Craiova putea să ia orice jucător de la Gaz Metan Mediaș, la ce foame era acolo și lipsă de bani, și tu nu îl alegi p-ăla. Puteai să iei orice! Era foame!

Eu nu eram la echipă atunci, dar, pe influența negativă pe care o avea Mihai, s-au ales Ivanov, Bic, Fortes. Universitatea Craiova a luat trei jucători de la Gaz Metan! Care era problema? Olaru era un copil, cum să nu vezi calitatea lui?

(n.red. Cine l-a influențat negativ pe Rotaru?) Specialiștii lui, pe care îi are pe lângă el. (n.red. Olaru putea fi jucătorul Craiovei?) Absolut! Cum Olaru a plecat la FCSB, putea să vină la Craiova. S-au luat Ivanov și Bic înaintea lui Olaru la FCSB.

Aici au fost luate decizii greșite pe influențe, că ce calitate are X sau Y și uite așa echipa s-a încărcat cu jucători care ulterior au fost dați fără avantaje”, a declarat Sorin Cârțu, conform Fanatik.

Darius Olaru, peste Angel Di Maria. Topul în care jucătorul de la FCSB este mai bine cotat

Într-un top al jucătorilor care nu evoluează în primele cinci campionate ale Europei, Darius Olaru este considerat ca fiind al 5-lea cel mai bun în acest moment. Căpitanul este peste nume precum Rafa Silva sau Angel Di Maria, de la Benfica, din Portugalia, potrivit analizei specialiștilor de la Sofascore.

Cei mai buni 10 jucători din afara primelor 5 campionate ale Europei:

Joey Veerman (PSV) 8.42 rating

Jean-Philippe Krasso (Steaua Roșie Belgrad) 8.21

Santiago Gimenez (Feyenoord8.17

Luuk de Jong (PSV) 8.07

Darius Olaru (FCSB) 8.06

Rafa Silva (Benfica) 8.05

Viktor Gyokeres (Sporting CP8.00

Angel Di Maria (Benfica) 7.98

Matheus Saldanha (Partizan Belgrad) 7.97

Bibars Natcho (Partizan) 7.97

 

SURSA: digisport.ro

  • Like 2
  • Fortzaaaa 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate