Sari la conținut

A refuzat FCSB, acum CFR il trimite la SCHIMB pentru jucatorul de la Dinamo! BREAKING NEWS: Transferul momentului in Liga 1!


RedOne

Postări Recomandate

CFR Cluj si Dinamo pregatesc un schimb important.

Mihai Butean (23 ani) pleaca de la CFR Cluj la jumatate de an dupa ce a semnat cu campioana Romaniei. Mijlocasul a jucat doar 4 meciuri in tricoul echipei lui Dan Petrescu, in acest sezon, desi a fost adus la Cluj ca o mare speranta pentru echipa.

Inainte de a semna cu CFR Cluj, Butean a fost curtat insistent de Becali pentru un transfer la FCSB, insa a refuzat. Acum, mijlocasul a ajuns doar o moneda de schimb pentru transferul lui Denis Ciobotariu, de la Dinamo.

"Cainii" mai primesc o lovitura dupa plecarea capitanului, Dan Nistor, in Banie. Denis Ciobotariu era tanarul cu cea mai buna cota din lotul actual, 650 000 de euro.

Aflat in Spania pentru a urmari jucatorii pe care i-ar putea convoca la lot, Radoi a comentat stirea momentului.

"E un transfer foarte bun", a spus Radoi dupa ce a aflat a Ciobotariu va ajunge in lotul campioanei.

Radoi este cel care l-a sfatuit si pe un alt fost elev de-al sau de la U21 sa aleaga CFR Cluj. Pascanu a refuzat-o pe FCSB si a mers la Cluj, unde nu s-a impus, insa, pana acum. 

A refuzat FCSB, acum CFR il trimite la SCHIMB pentru jucatorul de la Dinamo! BREAKING NEWS: Transferul momentului in Liga 1!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate