Sari la conținut

[FOTBAL] - Momentul care ”i-a stricat seara” lui Constantin Budescu în Farul - Sepsi: ”Mi-am bătut joc!”


SerJ

Postări Recomandate

NjM2Jmhhc2g9NmMyNzkyMWNiMDNkNjNmYTNlYmIx

Constantin Budescu: ”Mi-am bătut joc de acea ocazie, mi-am stricat seara!”

Constantin Budescu a declarat la flash-interviu că este fericit că Farul a reușit o victorie importantă în fața lui Sepsi, însă decarul campioanei României a mărturisit că este foarte dezamăgit că a irosit o ocazie uriașă de a marca, atunci când a vrut să îl lobeze pe Niczuly.

”Aveam nevoie de această victorie, am câștigat împotriva unei echipe foarte bune și ne bucură acest lucru. Este greu, dar în a doua repriză nu s-a văzut, am jucat din nou foarte bine, am avut multe șanse, la fel ca în prima repriză.

A venit acel gol la ultima fază și a trebuit să revenim. Am făcut o a doua repriză foarte bună, am avut și eu acea ocazie la care pot să spun că mi-am bătut joc și îmi pare rău oarecum.

Mi-am stricat seara, dar este în regulă, e bine că am câștigat, nu mai contează. Am vrut să dau din prima cum încerc de fiecare dată.

Este destul de greu, avem mult de recuperat, am pierdut multe puncte, acum trebuie să venim din spate și să fim din nou acolo sus. Am fost într-o situație delicată, este bine că am ieșit, acum ne-a rămas campionatul, trebuie să ne axăm pe asta”, a declarat Constantin Budescu la flash interviu.

Sursa: https://www.digisport.ro

  • Like 1
  • Fortzaaaa 2
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate