Sari la conținut

[FOTBAL] Mihai Stoica are 2 remarcați-surpriză după remiza cu Hermannstadt: „Excepțional! Sper să i se prelungească înțelegerea”


Ciudățel

Postări Recomandate

fcsb-nu-se-opreste-cu-transferurile-la-alex-baluta-si-siyabonga-ngezana-znu-s-a-discutat-niciodata-de.jpg

„Crețu a demonstrat că ideea de a se prelungi contractul a fost excepțională. Sper să i se prelungească și din iarnă. Chiar a jucat de excepție. Nu doar centrările! 
A scos o minge de pe linia porții. A dat două centrări perfecte. Tavi, dacă se duce acolo prin alunecare la pasa lui, era gol. A fost excepțional.
Celălalt jucător care a avut o prestație remarcabilă a fost Lixandru. El joacă 3 poziții. Eu asta cred că e mai degrabă un număr 8. Dar poate juca și șesar și fundaș central”
, a spus Mihai Stoica 

 

Eu, aproape zilnic, sunt la sală cu Compagno. Este unul dintre jucătorii cu care îți face plăcere să lucrezi. E foarte serios. nu a avut nicio schimbare în comportament când a fost rezervă
În primele 30 de minute, Hermannstadt ne-a dominat categoric. Apoi n-au mai avut nimic. Ah, pe final, a mai fost la Iancu. Mie mi s-a părut ofsaid, probabil s-ar fi ridicat fanionul dacă marca. Noi am avut situații bune și în 10 oameni

- Mihai Stoica

sursa

  • Like 2
  • Fortzaaaa 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate