Ciudățel Posted September 22, 2023 Posted September 22, 2023 „Crețu a demonstrat că ideea de a se prelungi contractul a fost excepțională. Sper să i se prelungească și din iarnă. Chiar a jucat de excepție. Nu doar centrările! A scos o minge de pe linia porții. A dat două centrări perfecte. Tavi, dacă se duce acolo prin alunecare la pasa lui, era gol. A fost excepțional. Celălalt jucător care a avut o prestație remarcabilă a fost Lixandru. El joacă 3 poziții. Eu asta cred că e mai degrabă un număr 8. Dar poate juca și șesar și fundaș central”, a spus Mihai Stoica Eu, aproape zilnic, sunt la sală cu Compagno. Este unul dintre jucătorii cu care îți face plăcere să lucrezi. E foarte serios. nu a avut nicio schimbare în comportament când a fost rezervă În primele 30 de minute, Hermannstadt ne-a dominat categoric. Apoi n-au mai avut nimic. Ah, pe final, a mai fost la Iancu. Mie mi s-a părut ofsaid, probabil s-ar fi ridicat fanionul dacă marca. Noi am avut situații bune și în 10 oameni - Mihai Stoica sursa
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.