Ho0D Postat August 31, 2023 Share Postat August 31, 2023 [1]. Nume: Constantin [2]. Nick server: Ho0D [3]. Varsta: 30 [4]. LeveL: 21 [5]. Gradul actual: Administrator [6]. Ore jucate [Apasa aici]: https://www.gametracker.com/player/Ho0D/zm.leaguecs.ro:27015/ [7]. Link de la ultima cerere: https://imgur.com/Xo5tNHF [8]. De ce doresti upgrade?: - Acces avansat la panoul de comenzi - Posibiliatea de a ajuta atat Playerii de pe server cat si Adminii mai noi - inclusiv campania Free (Cum sa admineze, comenzile de baza cat si gestionarea variilor situatii) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Exx33mplu Postat August 31, 2023 Share Postat August 31, 2023 Pro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
**|TALHAMI|** Postat August 31, 2023 Share Postat August 31, 2023 PRO ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Oregon Postat August 31, 2023 Share Postat August 31, 2023 Pro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
XAndreeaX Postat Septembrie 1, 2023 Share Postat Septembrie 1, 2023 Contra ca mai mereu cand intrii te pui pe spec si stai acolo ore bune ,rare ori te vad sa intrii sa joci 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
AdynutzaLovecs Postat Septembrie 1, 2023 Share Postat Septembrie 1, 2023 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Stas. Postat Septembrie 1, 2023 Share Postat Septembrie 1, 2023 De la mine ai Pro, treaba cu spec ul e subiectiva si nu e problema daca se uita pe playeri nu cred ca doarme pe spectate. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Ho0D Postat Septembrie 1, 2023 Autor Share Postat Septembrie 1, 2023 Nu stiu daca e ok sa comentez aici de partea cu spec: Nu neg si nu ma ascund, sunt online si la pc in timpul zilei cand e mai lejer la munca, dar prefer sa nu joc ci sa monitorizez chat/Joc, intradevar au fost mici perioade de 5-10 minute cand poate nu am fost atent la chat sau joc, dar deobicei daca e cazul ma deconectez ca sa nu stau ca planta degeaba acolo. Andreea, sa stii ca nu ma supar pentru ca mi-ai dat contra, chiar ma bucur ca sunt si persoane obiective care au o parere diferita 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
AndreiMicut Postat Septembrie 1, 2023 Share Postat Septembrie 1, 2023 Pro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
V.l.a.d Postat Septembrie 2, 2023 Share Postat Septembrie 2, 2023 pro la varutu meu 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Felu Postat Septembrie 3, 2023 Share Postat Septembrie 3, 2023 Pro <3! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
GILBERT ICM Postat Septembrie 3, 2023 Share Postat Septembrie 3, 2023 pro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
skaraotki Postat Septembrie 4, 2023 Share Postat Septembrie 4, 2023 Pro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
bec.,; Postat Septembrie 5, 2023 Share Postat Septembrie 5, 2023 pro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
ddaniel Postat Septembrie 5, 2023 Share Postat Septembrie 5, 2023 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
pere Postat Septembrie 5, 2023 Share Postat Septembrie 5, 2023 pro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
XenonOne Postat Septembrie 11, 2023 Share Postat Septembrie 11, 2023 Acceptat T/C 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Postări Recomandate