Sari la conținut

[Reclamatie] XAndreeaX


Oregon

Postări Recomandate

Nume reclamant: Oregon

Nume admin reclamat: XAndreeaX

Motiv: Abuz. Scoate LM fara niciun fel de motiv. Precizez. LM NU era lung. LM Putea fi spart. LM nu era pe mijloc unde coborau ZM, putea fi spart lejer, nu bloca nimic.

P.S. Precieze ca fetita Andreea este cea care acuza ca incalc regulile, ca nu le cunosc si NU vine cu dovezi. Am rugat un owner sa verifice log-urile sa vada daca am fost vreodata avertizat de un admin pentru orice regula din regulament. Scris sau prin slay/kick,etc... Faptul ca i-am cerut dovezi si nu a putut sa vina cu ele, acum cand ma vede da de inteles ca nu prea i-a convenit. Vreau sa vina cu o dovada prin care am incalcat orice regula din regulament. Daca adminii au ajuns sa faca acuzatii si abuz, e clar.

P.S.2 Mentionez ca am mai fost acolo cu alt admin acum ceva timp, am facut la fel si el a pus LM in acelasi loc si nu a fost o problema, nu mai stiu numele, dar daca stie ca a facut la fel, poate spune. Harta este zm_asiatic_ground. A fost pus LM acolo in baza de jos.

Durata Ban (Daca este cazul): -

Dovada(video/poza/demo): TWIQwn9.png

Editat de Aen
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eram lângă ea când la scos,și nu era cum spui tu laserul,era fix la intrare,plus ca alt player avea lm fix în al tău și nu merge nici al tău și nici acelui player

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Era alt LM? Vorbesti serios? Eram singurul acolo cu LM si nu era pe mijloc era fix langa mine. Si cand ai fost tu online atunci? Nu-mi aduc aminte.

Sa aduca dovada cum era LM pus, dovada in care am incalcat regulamentul.

Lasati vrajelile astea ca nu va merg, tu o ajuti si bum, ai rezolvat?

P.S. Arata-mi si mie poza aia unde ai vazut 2 LM-uri puse, al meu si al altui player, sunt tare curios. Si sa verifice un owner log-urile de conectare sa vedem daca era online el atunci.

Editat de Aen
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Asta poate spune oricine. Si eu pot spune ca am fost online cu alt nume si am vazut cum faceai abuz. Ma crede cineva? Nu. Astept dovezile. 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu am cerut si nu voi cere niciodata dovezi pentru comenzile amx_removelaser/amx_gag/amg_slay/amx_kick/amx_slap, nu inteleg ce atata tam tam ca ti-a scos laserul. Probabil se putea sparge, nu neg, dar nu trebuie sa facem scandal din nimic. Ar fi aiurea sa le cer adminilor o dovada pentru fiecare laser scos / slay dat etc, asta ar insemna sa joace PERMANENT cu Screen Recording, sa fim realisti. IN SITUATII EXCEPTIONALE SE VERIFICA LOGURILE

2 hours ago, Aen said:

Precieze ca fetita Andreea

1 hour ago, Aen said:

Lasati vrajelile astea ca nu va merg

Iti recomand sa reduci din tupeu, respectul nu se impune pe acest server, se castiga.

1 hour ago, Aen said:

Asta poate spune oricine. Si eu pot spune ca am fost online cu alt nume si am vazut cum faceai abuz. Ma crede cineva? Nu. Astept dovezile. 

Cand a precizat ca a fost langa ea se referea FIZIC, este prietena/sotia lui, doresti un certificat de casatorie? (daca este cazul)

 

Comanda data nu are absolut nici o treaba cu abuzul, adminul in cauza a considerat a fi un laser pus gresit si l-a scos. Daca stii 100% ca era pus corespunzator puteai pur si simplu sa discuti acest aspect cu ea si sa-i arati, astfel evitandu-se pe viitor situatia data.

T/C

Editat de XenonOne
Edit
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate