Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat (editat)
1 hour ago, XAndreeaX said:

Contra nu stii regulile 

Ok, dar te rog sa-mi dai niste exemple. Nu poti sa spui "Nu stii regulile" atata timp cat eu le cunosc. Spune-mi ceva ce nu stiu 🙂

Editat de Aen
Postat

De multe ori te am vazut ca ai pus saci si lm in acelasi timp,scorul il ai mai mult afk...

Postat

Saci si LM in acelasi timp? EU? In momentul asta mi-am dat seama ca faci avuzatii si esti si mincinoasa

Rog o persoana cu acces la loguri si comenzile adminilor sa verifice daca am fost atentionat macar o data pe orice regula din regulament. 

Postat

Sincer si eu te-am  văzut afk dar vreau sa te motivez cu un pro. nu cred ca vei fi acceptat în staff cu acest pro dar te așteptăm cu o cerere noua după două săptămâni, în acest timp ai putea sa ne demonstrezi ca nu mai stai afk si ca esti exemplu pentru playerii, ai timp sa mai dai din când în când un ochi pe regulamentul serverului. MULT NOROC!

Postat

Contra, deocamdata principalul motiv ar fi ca nu te-am vazut activ, in ce priveste regulamentul nustiu sa te fi vazut sa incalci, iar daca ai incalcat se corecteaza daca vrei, revin-o cu o cerere in 2 saptamani.

Postat

Well se pare ca nu prea esti agreat. Maybe respecta regulile si fii mai respectuos si vei fi acceptat pe viitor.

• LCS PREMIUM
Postat

RESPINS.

T/C

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate