Ciudățel Postat Iulie 18, 2023 Share Postat Iulie 18, 2023 Gigi Becali a povestit ce a discutat cu Valeriu Argăseală după negocierile cu reprezentanții CSA Steaua. Președintele FCSB s-a declarat „distrus” de toate condițiile puse de clubul Ministerului Apărării Naționale. „Lui Vali îi e rușine, pentru că Vali stă cu ei de dimineață până seara și după aia seara vine și zice: «M-au distrus!». Cum te-au distrus, mă, Vali? «M-au distrus, m-au înnebunit cu tot felul de chichițe, d-alea, d-alea, d-alea». N-ați văzut Talpan ce condiții pune? Ați citit condițiile lui Talpan? Îți vine să râzi! Dar Vali săracul… Îi e rușine de Talpan. Eu nu cred că cei care negociază sunt de rea credință. Eu cred că lor le e frică de Talpan sau de ăia de la Peluza Sud”, a declarat Gigi Becali Procedura „bilet la ordin avalizat” presupune costuri suplimentare pentru emitent, adică pentru FCSB. Astfel, costurile și garanția la care clubul se va angaja se vor apropia de 800.000-900.000 de euro. sursă Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Postări Recomandate
Arhivat
Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.