Sari la conținut

[Fotbal] Gigi Becali nu se oprește și FCSB face al treilea transfer al verii: „Un jucător străin de echipă națională”


KenTTx

Postări Recomandate

YTcwZmE1NjViMTJhNjA1MTk3OGJlN2JjM2Y=.thu

FCSB a rezolvat transferurile lui Alexandru Băluță și Siyabonga Ngezana, iar roș-albaștrii sunt acum pe urmele unui nou fundaș central, a anunțat Meme Stoica.

FCSB face al treilea transfer al verii

Chiar și după transferul fotbalistului de la Kaizer Chiefs, vicecampioana României are nevoie în continuare de întăriri semnificative pentru postul de fundaș central, iar Meme Stoica a dezvăluit că se află în tratative avansate cu un stoper străin care în aceste momente se află la echipa națională. Discuțiile ar urma să fie încheiate după ce fotbalistul va reveni de la acțiunea naționalei.

Totodată, președintele Consiliului de Administrație al celor de la FCSB a precizat că Adrian Rus, Sașa Ivkovic sau Robert Ivanov nu au șanse să ajungă la formația roș-albastră, în ciuda numeroaselor discuții pe această temă. Mai mult, finlandezul Ivanov s-a înțeles deja cu o altă echipă și a fost prezentat oficial zilele trecute la Eintracht Braunschweig, echipă din 2.Bundesliga.

„Este un jucător internațional. Așteptăm să termine cu echipa națională. Numele lui Rus s-a vehiculat greșit, nu s-a discutat niciodată de el, cum nu s-a discutat nici de Robert Ivanov. Este un jucător străin, din străinătate.

Cu cel de la Baniyas, Sașa Ivkovic, nu s-a mai făcut nimic. E greu de motivat un jucător care vine din Emirate. Primul pas, i-am tăiat de pe listă pe cei care n-au jucat, al doilea pas, salariul, comisionul și suma de transfer. Acolo, la Ivkovic, nu s-a ajuns nici măcar la discuțiile astea inițiale, dar părea bun”, a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

SURSA:Sport.ro 

  • Like 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate