Sari la conținut

[Știri IT] - HyperX Haste II Wireless renunță la găuri pentru un format clasic și eficient (review)


PraF De SteLe ;X

Postări Recomandate

DDN83kq.jpg

Știu că în ultima perioadă am cam ignorat perifericele când am făcut lista de review-uri pentru ZONA și PlayGround, dar stăți făr’ de grijă că încă îmi plac și astea. Și uite, ca să vă dovedesc, am pus mâna de curând pe un mouse foarte promițător care “riscă” să devină un best-seller: HyperX Haste II Wireless. Cei care vorbesc perifericeza, știu ce produse a lansat producătorul în ultima vreme, mai ales după despărțirea de Kingston, iar pentru cei neinițiați, căscați ochii că s-ar putea să va placă ce urmează să povestesc.

Evident, HyperX Haste II Wireless este continuarea unei serii deja populare, așa că baza era deja acolo. Doar că la o primă vedere, ăștia doi șoareci sunt foarte diferiți, atât la interior, cât și la exterior. O să încep analiza de la exterior, ca mai apoi să discutăm despre specificațiile care fac din continuarea primului Haste un upgrade simțitor și bine meritat.

HyperX Pulsefire Haste Wireless, primu’, este din ăsta aerat, cu găurele. Producătorul a luat această decizie pentru a scădea din greutatea mouselui, acesta fiind un focus în procesul de R&D, dar ajută și pentru persoanele cu palme umede; deci win-win. Și cumva, a prins binișor, prima generație a acestui șoarec înregistrând un număr onorabil de vânzări. Și a fost disponibil și-n mai multe versiuni, adică cu și fără fir, iar între timp a ajuns și foarte accesibil, ceea ce i-a ajutat cauza destul de mult.

SURSA

Editat de Tox1cMan>?
Modificare!
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate