Sari la conținut

[Stiri gaming ] - Colecția Xbox ajunge și pe Boosteroid: când poți să te bucuri de jocurile Microsoft cu abonament


Postări Recomandate

LyWLqd9.jpeg 

Utilizatorii pot accesa „ Deathloop ”, „ Gears 5 ”, „ Grounded ” și „ Pentiment ” începând de săptămâna viitoare .

 

Jocurile Xbox vor atinge platforma de jocuri în cloud Boosteroid pentru prima dată săptămâna viitoare. Utilizatorii platformei vor putea juca Deathloop, Gears 5, Grounded și Pentiment începând cu 1 iunie.

Utilizatorii de Boosteroid din SUA, Marea Britanie, Uniunea Europeană și Ucraina vor putea transmite în flux jocuri eligibile deținute de Microsoft pe care le cumpără de la Steam sau Epic Games Store. Asistența pentru achizițiile din magazinul Microsoft și alte titluri este pe cale. „Vom adăuga în mod regulat mai multe hituri și favorite ale fanilor din catalogul nostru extins de jocuri pentru PC”, a scris Sarah Bond, vicepreședinte corporativ la Xbox, într-o postare pe blog.

 

Microsoft își diversifică activitatea

 

Acest lucru va face din Boosteroid al doilea serviciu cloud extern în care Microsoft își va pune la dispoziție jocurile (abonații Game Pass Ultimate pot transmite în flux toate aceste titluri și prin Xbox Cloud Gaming). Utilizatorii NVIDIA GeForce Now au putut transmite în flux Gears 5 din 18 mai. Deathloop, Grounded și Pentiment vor ateriza pe GeForce Now în cursul acestei săptămâni.

Microsoft a semnat acorduri pe 10 ani cu NVIDIA, Boosteroid și alți furnizori de jocuri în cloud pentru a oferi acestor platforme acces la jocuri Xbox și Bethesda, precum și versiuni pentru PC ale titlurilor Activision Blizzard, dacă încercarea de achiziție a acelei companii va fi finalizată. S-a încheiat acele acorduri pentru a încerca să convingă autoritățile de reglementare să aprobe acordul de 68,7 miliarde de dolari.

În timp ce achiziția a fost marcată în zeci de teritorii, cel mai recent China, jocurile în cloud au fost un punct de blocare pentru autoritățile de reglementare din unele țări. Organismul de supraveghere al concurenței din Marea Britanie a blocat acordul, susținând că va consolida poziția de lider a Microsoft pe piața de jocuri în cloud în curs de dezvoltare. Comisia Federală pentru Comerț din SUA a citat preocupări legate de jocurile în cloud (și de alți factori) în procesul pe care l-a intentat în încercarea de a bloca fuziunea. Pe de altă parte, concesiunile Microsoft pentru jocurile în cloud i-au liniștit pe oficialii Uniunii Europene, care au dat undă verde acorduluiola săptămâna trecută.

Sursa ( playtech.ro )

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate