kFb# Posted May 23, 2023 Posted May 23, 2023 Nume : Iulian Vârstă : 25 De ce dorești să aplici pentru acest grad? : Sa ajut comunitatea în destindere și să aducem o atmosfera frumoasa atât membrilor cât și comunitatea sa fie updatata la toate noutățile Ce sectiune dorești spre moderare? : Unde este necesar ,nu am preferințe Ce îmbunătătiri poti aduce sectiunii moderate? :Pot aduce noutăți ,sper să câștigăm și membri pe baza asta și să ne extindem cat mai mult Explică activitatea ta pe forum și sectiune din ultima vreme : Stau zilnic pe tot forumul și urmăresc unde trebuie noutăți și sunt la curent cu tot ce este nou Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, iar dacă nu te vei descurca riști să fii suspendat?Desigur ,de ce nu Ești recomandat de cineva din comunitate? : Am fost recomandat de cineva acum multa vreme dar am câțiva prieteni pe aici dar nu îi mai știu exact dar pe @xxhevvoxx♔ îl recunosc de mult Alte precizări : Sa dam drumul la treabă ,sa colaboram la cât mai multe proiecte și să aducem comunitatea la un rang mai înalt de cat atât Poti intra pe teamspeak la ședinte? : Da desigur ,doar sa stabilim din timp ziua și ora și nu se pune problema
Global-Moderators dRama t i c a Posted May 23, 2023 Global-Moderators Posted May 23, 2023 * Stau zilnic pe tot forumul și urmăresc unde trebuie noutăți și sunt la curent cu tot ce este nou * Prima data când te vad. Totuși, îți dau pro.. Între timp fa niște activitate.
Community Administrators devylinn @ LCS Posted May 23, 2023 Community Administrators Posted May 23, 2023 Pro si din partea mea
Community Founders John @ Anormalii Posted May 24, 2023 Community Founders Posted May 24, 2023 8 hours ago, kFb# said: Nume : Iulian Vârstă : 25 De ce dorești să aplici pentru acest grad? : Sa ajut comunitatea în destindere și să aducem o atmosfera frumoasa atât membrilor cât și comunitatea sa fie updatata la toate noutățile Ce sectiune dorești spre moderare? : Unde este necesar ,nu am preferințe Ce îmbunătătiri poti aduce sectiunii moderate? :Pot aduce noutăți ,sper să câștigăm și membri pe baza asta și să ne extindem cat mai mult Explică activitatea ta pe forum și sectiune din ultima vreme : Stau zilnic pe tot forumul și urmăresc unde trebuie noutăți și sunt la curent cu tot ce este nou Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, iar dacă nu te vei descurca riști să fii suspendat?Desigur ,de ce nu Ești recomandat de cineva din comunitate? : Am fost recomandat de cineva acum multa vreme dar am câțiva prieteni pe aici dar nu îi mai știu exact dar pe @xxhevvoxx♔ îl recunosc de mult Alte precizări : Sa dam drumul la treabă ,sa colaboram la cât mai multe proiecte și să aducem comunitatea la un rang mai înalt de cat atât Poti intra pe teamspeak la ședinte? : Da desigur ,doar sa stabilim din timp ziua și ora și nu se pune problema Salut . Va trebui sa iti alegi o categorie de moderat . Pro pt proba 7 zile.
Global-Moderators dRama t i c a Posted May 24, 2023 Global-Moderators Posted May 24, 2023 Acceptat. Categoria Generala - Multimedia. Ai 7 zile de probă să demonstrezi că dorești sa ramai în staff-ul LeagueCS. Succes!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.