Sari la conținut

kFb#

Members
  • Număr conținut

    41
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

1 Urmăritor

Despre kFb#

  • Dată Naștere 24.02.1998

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Realizările lui kFb#

PLATINUM II

PLATINUM II (14/25)

  • 2 ani de LeagueCS
  • 1 an de LeagueCS

Insigne recente

241

Reputație Comunitate

  1. Anul Aparitiei: 1997 Gen: Acțiune /Thriller Sursa: CLICK Parere personala: un film de succes pentru anul 1997 Trailer:
  2. Anul Aparitiei: 2015 Gen: Comedie / familie Sursa: CLICK Parere personala: un film de succes pentru genul de comedie in familie Trailer:
  3. Anul Aparitiei: 1998 Gen: comedie Sursa: CLICK Parere personala: un film de amuzament Trailer:
  4. kFb#

    [Film] Ring

    Anul Aparitiei: 1999 Gen: Groaza/ Inregistrare recuperata Sursa: CLICK Parere personala: un film de succes pentru anul 1998 Trailer:
  5. Anul Aparitiei: 1999 Gen: Groaza/ Inregistrare recuperata Sursa: CLICK Parere personala: un film captivant și cu mult suspans Trailer:
  6. Nume : Iulian Vârstă : 25 De ce dorești să aplici pentru acest grad? : Sa ajut comunitatea în destindere și să aducem o atmosfera frumoasa atât membrilor cât și comunitatea sa fie updatata la toate noutățile Ce sectiune dorești spre moderare? : Unde este necesar ,nu am preferințe Ce îmbunătătiri poti aduce sectiunii moderate? :Pot aduce noutăți ,sper să câștigăm și membri pe baza asta și să ne extindem cat mai mult Explică activitatea ta pe forum și sectiune din ultima vreme : Stau zilnic pe tot forumul și urmăresc unde trebuie noutăți și sunt la curent cu tot ce este nou Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, iar dacă nu te vei descurca riști să fii suspendat?Desigur ,de ce nu Ești recomandat de cineva din comunitate? : Am fost recomandat de cineva acum multa vreme dar am câțiva prieteni pe aici dar nu îi mai știu exact dar pe @xxhevvoxx♔ îl recunosc de mult Alte precizări : Sa dam drumul la treabă ,sa colaboram la cât mai multe proiecte și să aducem comunitatea la un rang mai înalt de cat atât Poti intra pe teamspeak la ședinte? : Da desigur ,doar sa stabilim din timp ziua și ora și nu se pune problema
  7. Nume actual: kiSu Numele pe care il doriti: kFb# Motivul pentru care doriti sa il schimbati: o schimbare ar fi bine Link de la ultima cerere: prima
  8. kFb#

    [PGL] Fazan

    Recuperare
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate