KING | ROBERT Postat Aprilie 23, 2023 Share Postat Aprilie 23, 2023 Nick : KING | ROBERT Unique ID ( pentru adaugare grad ts3) : Nume canal TS3 : KING.LEAGUECS.RO Contact owner : PM pe forum , TS3 & Discord ( !Robert#1957 ) Moderatori categorie : @KING | ROBERT@KING | RUSKY@KING | MaN1aKu@KING | Coffin Sub-Forumuri: --------------------------------------------------------------------- KING.LEAGUECS.RO - DISCORD SERVER --> AICI PUNETI REDIRECT LA SRV DE DIS ( https://discord.gg/hwAQxEaHzM ) KING | REGULAMENT KING | ANUNTURI & INFORMATII STAFF KING.LEAGUECS.RO KING | CERERE ACCESE SUB FORUM: KING | ADMIN , KING | NUME REZERVAT KING | CERERE TAG KING | BAN-LIST ADMINI KING | CERERE UNBAN KING | RECLAMATIE ADMIN/PLAYER SUB FORUM: KING | ADMIN , KING | PLAYER KING | CERERE ABSENTA/RETRAGERE SUB FORUM: KING | ABSENTA , KING | RETRAGERE KING | DISCUTII LIBERE KING | ARHIVA SERVERULUI --------------------------------------------------------------------- DNS+Link cerere DNS : Link Gametracker : https://www.gametracker.com/server_info/89.40.233.106:27015/ 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Administrator .GoSSen. Postat Aprilie 23, 2023 Administrator Share Postat Aprilie 23, 2023 Acum 43 minute, KING | ROBERT a spus: Nick : KING | ROBERT Unique ID ( pentru adaugare grad ts3) : Nume canal TS3 : KING.LEAGUECS.RO Contact owner : PM pe forum , TS3 & Discord ( !Robert#1957 ) Moderatori categorie : @KING | ROBERT@KING | RUSKY@KING | MaN1aKu@KING | Coffin Sub-Forumuri: --------------------------------------------------------------------- KING.LEAGUECS.RO - DISCORD SERVER --> AICI PUNETI REDIRECT LA SRV DE DIS ( https://discord.gg/hwAQxEaHzM ) KING | REGULAMENT KING | ANUNTURI & INFORMATII STAFF KING.LEAGUECS.RO KING | CERERE ACCESE SUB FORUM: KING | ADMIN , KING | NUME REZERVAT KING | CERERE TAG KING | BAN-LIST ADMINI KING | CERERE UNBAN KING | RECLAMATIE ADMIN/PLAYER SUB FORUM: KING | ADMIN , KING | PLAYER KING | CERERE ABSENTA/RETRAGERE SUB FORUM: KING | ABSENTA , KING | RETRAGERE KING | DISCUTII LIBERE KING | ARHIVA SERVERULUI --------------------------------------------------------------------- DNS+Link cerere DNS : Link Gametracker : https://www.gametracker.com/server_info/89.40.233.106:27015/ done -> https://leaguecs.ro/forum/forum/8456-csgo-remake-king/ daca mai doresti alte modificari lasa un replay mai jos 2 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
KING | ROBERT Postat Aprilie 23, 2023 Autor Share Postat Aprilie 23, 2023 As dori sa aibe acces la sectiuni si @KING | RAZzA, sa fie Manager Server Si as mai dori la sectiuni sa am descrieri, vi le las aici. KING | REGULAMENT - Citeste-l ! Invata- l ! & Respecta-l ! KING | ANUNTURI & INFORMATII - Citește cele mai importante anunțuri & informatii despre server-ul nostru. STAFF KING.LEAGUECS.RO - Echipa serverului KING.LEAGUECS.RO KING | CERERE ACCESE - În această categorie puteți face o cerere de ADMIN & NUME REZERVAT KING | CERERE TAG - Cei ce doresc TAG pe serverul KING.LEAGUECS.RO pot face o cerere aici! KING | BAN-LIST ADMINI - Aici Adminii îşi vor posta banurile date pe server, fiecare are dreptul să ştie de ce a fost banat. KING | CERERE UNBAN - Considerați că ați fost nedreptățit? Faceți o cerere aici ,însoţită de o dovadă, iar noi rezolvăm. KING | RECLAMATIE ADMIN/PLAYER - Considerați că un Admin/Player abuzează? Faceți o reclamaţie aici, iar dacă aveți dreptate, vom lua măsuri. KING | CERERE ABSENTA/RETRAGERE - Aici nu am idee ce sa pun, daca stiti voi ceva puteti pune, daca nu, e ok. KING | DISCUTII LIBERE - Aici puteţi purta discuţii de orice gen, dar în limita bunului simţ. Se accepta si jocuri forumistice in limita bunului simt. KING | ARHIVA SERVERULUI - În această categorie se regăsesc topicurile vechi nimic nu se sterge. 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
KING | ROBERT Postat Aprilie 23, 2023 Autor Share Postat Aprilie 23, 2023 Va las aici si identitatea mea de pe ts3, sa imi puteti da grad cand e gata canalul. - FzPmLKkyYeOqNa+ULoENqipn/aI= 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Administrator .GoSSen. Postat Aprilie 23, 2023 Administrator Share Postat Aprilie 23, 2023 Acum 29 minute, KING | ROBERT a spus: As dori sa aibe acces la sectiuni si @KING | RAZzA, sa fie Manager Server Si as mai dori la sectiuni sa am descrieri, vi le las aici. KING | REGULAMENT - Citeste-l ! Invata- l ! & Respecta-l ! KING | ANUNTURI & INFORMATII - Citește cele mai importante anunțuri & informatii despre server-ul nostru. STAFF KING.LEAGUECS.RO - Echipa serverului KING.LEAGUECS.RO KING | CERERE ACCESE - În această categorie puteți face o cerere de ADMIN & NUME REZERVAT KING | CERERE TAG - Cei ce doresc TAG pe serverul KING.LEAGUECS.RO pot face o cerere aici! KING | BAN-LIST ADMINI - Aici Adminii îşi vor posta banurile date pe server, fiecare are dreptul să ştie de ce a fost banat. KING | CERERE UNBAN - Considerați că ați fost nedreptățit? Faceți o cerere aici ,însoţită de o dovadă, iar noi rezolvăm. KING | RECLAMATIE ADMIN/PLAYER - Considerați că un Admin/Player abuzează? Faceți o reclamaţie aici, iar dacă aveți dreptate, vom lua măsuri. KING | CERERE ABSENTA/RETRAGERE - Aici nu am idee ce sa pun, daca stiti voi ceva puteti pune, daca nu, e ok. KING | DISCUTII LIBERE - Aici puteţi purta discuţii de orice gen, dar în limita bunului simţ. Se accepta si jocuri forumistice in limita bunului simt. KING | ARHIVA SERVERULUI - În această categorie se regăsesc topicurile vechi nimic nu se sterge. done Acum 7 minute, KING | ROBERT a spus: Va las aici si identitatea mea de pe ts3, sa imi puteti da grad cand e gata canalul. - FzPmLKkyYeOqNa+ULoENqipn/aI= done 2 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
KING | ROBERT Postat Mai 10, 2023 Autor Share Postat Mai 10, 2023 Doresc să scoateți gradul de Manager Server pe secțiunea KING lui @MaN1aKu. Vă mulțumesc frumos! 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
dRama t i c a Postat Mai 10, 2023 Share Postat Mai 10, 2023 Acum 7 minute, KING | ROBERT a spus: Doresc să scoateți gradul de Manager Server pe secțiunea KING lui @MaN1aKu. Vă mulțumesc frumos! Rezolvat. 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
KING | ROBERT Postat Mai 15, 2023 Autor Share Postat Mai 15, 2023 Buna ziua/seara! Doresc sa mi se adauge un banner aici daca se poate: As dori sa pun acest banner, dimensiunea o puteti pune dvs. 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Administrator .GoSSen. Postat Mai 15, 2023 Administrator Share Postat Mai 15, 2023 Acum 8 minute, KING | ROBERT a spus: Buna ziua/seara! Doresc sa mi se adauge un banner aici daca se poate: As dori sa pun acest banner, dimensiunea o puteti pune dvs. done 4 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
KING | ROBERT Postat Mai 23, 2023 Autor Share Postat Mai 23, 2023 Buna ziua! Doresc sa ii puneti Manager Server lui @KING | EXTAZZpe sectiunea REMAKE CSGO - KING Multumesc frumos! 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Fondator Ares Postat Mai 23, 2023 Fondator Share Postat Mai 23, 2023 Acum 23 minute, KING | ROBERT a spus: Buna ziua! Doresc sa ii puneti Manager Server lui @KING | EXTAZZpe sectiunea REMAKE CSGO - KING Multumesc frumos! Done 1 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
KING | ROBERT Postat Iunie 21, 2023 Autor Share Postat Iunie 21, 2023 Salutare! As dori si eu urmatoare chestii: 1. Sa il scoteti pe @KING | Coffin, sa nu mai fie Manager Server si sa il bagati in locul lui pe @KING | Gabitzu. 2. Sa puneti in descrierea la server urmatoarele: IP Server: 89.40.233.106:27015 Server Mode: CS:GO REMAKE Daca gasiti alte imagini PNG e super, ca sa arate bine. Un gif cu server online, daca aveti dvs. ptc eu nu gasesc nicaieri unul. si acestea: - https://www.paypal.com/paypalme/notChymic - https://revolut.me/norber3sk8 - https://www.facebook.com/notChymic/reviews/?ref=page_internal - https://discord.gg/hwAQxEaHzM 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Fondator Ares Postat Iunie 21, 2023 Fondator Share Postat Iunie 21, 2023 Acum 2 ore, KING | ROBERT a spus: Salutare! As dori si eu urmatoare chestii: 1. Sa il scoteti pe @KING | Coffin, sa nu mai fie Manager Server si sa il bagati in locul lui pe @KING | Gabitzu. 2. Sa puneti in descrierea la server urmatoarele: IP Server: 89.40.233.106:27015 Server Mode: CS:GO REMAKE Daca gasiti alte imagini PNG e super, ca sa arate bine. Un gif cu server online, daca aveti dvs. ptc eu nu gasesc nicaieri unul. si acestea: - https://www.paypal.com/paypalme/notChymic - https://revolut.me/norber3sk8 - https://www.facebook.com/notChymic/reviews/?ref=page_internal - https://discord.gg/hwAQxEaHzM Salutari, se rezolva 2 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
KING | ROBERT Postat August 3, 2023 Autor Share Postat August 3, 2023 Salutare! As dori sa ii dați grad de Manager server și acces pe secțiunea KING lui @alexandru_wasd. Vă mulțumesc frumos! 1 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
dRama t i c a Postat August 3, 2023 Share Postat August 3, 2023 Acum 21 minute, KING | ROBERT a spus: Salutare! As dori sa ii dați grad de Manager server și acces pe secțiunea KING lui @alexandru_wasd. Vă mulțumesc frumos! Rezolvat. 2 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
KING | E X T A Z Z Postat Decembrie 31, 2023 Share Postat Decembrie 31, 2023 Salutare Robert e ocupat, puteți va rog sa îmi scoateți Gradul de manager. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Administrator Mr.JohnnySins Postat Decembrie 31, 2023 Administrator Share Postat Decembrie 31, 2023 Acum 9 minute, KING | E X T A Z Z a spus: Salutare Robert e ocupat, puteți va rog sa îmi scoateți Gradul de manager. Done 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
KING | ROBERT Postat Martie 9 Autor Share Postat Martie 9 Bună seara! As dori sa ii adăugați pe @KING | Emperor, @KING | WHITEcă Manager Server. Vă mulțumesc frumos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Administrator Alexandru06 @ LCS Postat Martie 9 Administrator Share Postat Martie 9 Acum 8 minute, KING | ROBERT a spus: Bună seara! As dori sa ii adăugați pe @KING | Emperor, @KING | WHITEcă Manager Server. Vă mulțumesc frumos! Done. 3 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
KING | ROBERT Postat Iunie 3 Autor Share Postat Iunie 3 Bună seara! As dori să-i scoateți de la Maneger Server pe: @KING | Emperor, @KING | WHITE. Si aș mai dori sa îl adăugați pe @KING | E X T A Z Zca Manager Server. Vă mulțumesc frumos! 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Administrator Alexandru06 @ LCS Postat Iunie 3 Administrator Share Postat Iunie 3 Acum 8 minute, KING | ROBERT a spus: Bună seara! As dori să-i scoateți de la Maneger Server pe: @KING | Emperor, @KING | WHITE. Si aș mai dori sa îl adăugați pe @KING | E X T A Z Zca Manager Server. Vă mulțumesc frumos! Done. 1 1 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
KING | ROBERT Postat Septembrie 30 Autor Share Postat Septembrie 30 Bună seara! As dori să-l adăugați pe @KING | E X T A Z Zca Manager Server, va rog frumos! 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Administrator .GoSSen. Postat Septembrie 30 Administrator Share Postat Septembrie 30 Acum 26 minute, KING | ROBERT a spus: Bună seara! As dori să-l adăugați pe @KING | E X T A Z Zca Manager Server, va rog frumos! Done 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
KING | ROBERT Postat Octombrie 25 Autor Share Postat Octombrie 25 Salut! Am schimbat IP-ul la server. Va rog frumos sa-mi faceti DNS pe acest IP. IP: 89.40.233.106:27015 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Fondator Ares Postat Octombrie 25 Fondator Share Postat Octombrie 25 Acum 11 minute, KING | ROBERT a spus: Salut! Am schimbat IP-ul la server. Va rog frumos sa-mi faceti DNS pe acest IP. IP: 89.40.233.106:27015 1 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.