Sari la conținut

Propunere Moderare Categorie


cnz_70#oreo

Postări Recomandate

Nume : cnz_70

Care este sugestia/propunerea dumneavoastră? : Propun sa se dea  la fiecare detinator de server acces sa si poata creea singur categoriile + modificari

Cum va ajuta această sugestie/propunere comunitatea? : Ar usura treaba administratiei si nu ar mai trebuie sa  piarda timp de fiecare data sa adauge o categorie , un subforum, sa stearga, o modificare etc..

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Fondator

Nu cred ca suntem atat de ocupati incat nu putem crea/edita un forum .  In linii mari , toate cererile au fost onorate intr-un timp relativ scurt. 

Personal , nu sunt de acord cu asa ceva . 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Fondator

Salut, dat fiind faptul ca in trecut au venit pe comunitatea noastra multe servere de pe Indungi, cu detinatori care erau obijnuiti sa-si modereze singuri categoriile, am incercat si cautat sa fac rost de acel plungin care ne-ar fi permis si noua sa facem la fel, insa, din pacate, nu am reusit sa fac rost de el. Pe marketplace-ul IPB nu mai este disponibil spre vanzare acel plugin. 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Fondator

Staff-ul administrativ intotdeauna au onorat in timp util, cererile de la forum management, pot zice si in timp record :) 
Cum a relatat si colegul @X-Tream mai sus: " 
am incercat si cautat sa fac rost de acel plungin care ne-ar fi permis si noua sa facem la fel, insa, din pacate, nu am reusit sa fac rost de el"

Asemenea , nu cred ca au existat vreo reclamatie pana acum, legat de forum managenent, ca nu s-au raspuns la cereri, hai sa zic 99%, 100% nu ma pot pronunta, o mai exista exceptii !

Multumesc oricum pentru propunere !

:RESPINS::topic_inchis: 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate