Sari la conținut

[Fotbal] Gigi Becali: ”Leo Strizu m-a înjurat în toate felurile”. De ce a acceptat, totuși, să-l pună ”antrenor” la FCSB


ZoZoLe @ LCS

Postări Recomandate

La finalul meciului FCSB - Petrolul 4-1, Leo Strizu (55 de ani) și-a anunțat demisia și nu va mai ajuta gruparea roș-albastră cu Licența Pro pe care o deține.

aD02MzYmaGFzaD0wNzM4Yjc1Y2JlM2VkMTIwMTZi

Tehnicianul a transmis că s-a simțit ”lucrat” de o persoană din cadrul clubului și nu a mai putut continua să fie antrenorul principal din acte al FCSB-ului. Gigi Becali (64 de ani), patronul vicecampioanei, a explicat ce s-ar fi întâmplat, de fapt, cu Leo Strizu în ultima perioadă.

Gigi Becali: ”Eu nu-l știam pe Leo? M-a înjurat în toate felurile”

Becali a declarat că Strizu nu ar mai fi fost mulțumit de statutul pe care-l avea la FCSB, acela de ”antrenor-paravan” pentru Mihai Pintilii, și ar fi încercat să-și impună câteva idei, moment în care finanțatorul i-a spus lui MM Stoica ”să-l reducă la tăcere”.

În plus, Gigi Becali a amintit și de un episod petrecut în urmă cu mai mulți ani, când Leo Strizu l-a înjurat. Cu toate acestea, omul de afaceri a punctat faptul că, la rugămintea lui Teia Sponte, un apropiat al lui Becali și nașul lui Strizu, a trecut peste acel moment și a încercat să-i întindă o mână de ajutor.

”Strizu era un slujitor pe care am vrut să-l ajut și el a crezut că e un slujitor mai mare. Eu nu-l știam pe Leo? Nu l-am dat afară? M-a înjurat pe mine acum 10 ani în toate felurile și când mi-a spus Teia să-l ajut, am zis că am și uitat, țin eu minte răul? I-am spus să vină să ia și el o pâine”, a spus Gigi Becali, la emisiunea Liga Digisport.

Leo Strizu a fost angajat pentru prima dată la FCSB în urmă cu peste două decenii. De atunci, a pregătit echipele de juniori ale roș-albaștrilor, formația secundă sau pur și simplu s-a aflat pe ștatul de plată, fără o funcție bine definită.

Sursa

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate