Administrator Alexandru06 @ LCS Postat Iulie 9 Administrator Share Postat Iulie 9 Acum 2 ore, Voltister a spus: Nume utilizator : Voltister Vârsta dumneavoastră : 22 Ce categorii doriți să moderați? : orice categorie De ce doriți să aderați în echipa LeagueCS? : să ajut comunitatea De ce considerați că meritați această funcție? : am mai lucrat cu această platformă IPS Ați citit regulamentul și sunteți capabil să îl utilizați corect? : desigur Puteți participa la o discuție pe TeamSpeak? : desigur in probe 7 zile, te rog frumos sa imi dai mesaj privat la ce categorie doresti sa moderezi. 3 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
floringold Postat Iulie 10 Share Postat Iulie 10 Nume utilizator : floringo Vârsta dumneavoastră : 29 Ce categorii doriți să moderați? : care doriți dumneavoastră De ce doriți să aderați în echipa LeagueCS? : Deoarece doresc sa ajut comunitatea ! De ce considerați că meritați această funcție? : Deoarece am mai avut grad pe alte comunități și știu cum funcționează Ați citit regulamentul și sunteți capabil să îl utilizați corect? : Da! Puteți participa la o discuție pe TeamSpeak? : Desigur ca da! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Fondator Ares Postat Iulie 10 Fondator Share Postat Iulie 10 Acum 2 ore, floringold a spus: Nume utilizator : floringo Vârsta dumneavoastră : 29 Ce categorii doriți să moderați? : care doriți dumneavoastră De ce doriți să aderați în echipa LeagueCS? : Deoarece doresc sa ajut comunitatea ! De ce considerați că meritați această funcție? : Deoarece am mai avut grad pe alte comunități și știu cum funcționează Ați citit regulamentul și sunteți capabil să îl utilizați corect? : Da! Puteți participa la o discuție pe TeamSpeak? : Desigur ca da! Salut. Fa niste activitate unde vrei sa moderezi, dupa revii cu o noua cerere (peste 2 saptamani) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
RĂDUCU Postat Iulie 22 Share Postat Iulie 22 Nume utilizator : RĂDUCU Vârsta dumneavoastră : 26 Ce categorii doriți să moderați? : Știri / Jocuri Online și Pariuri Sportive(dacă se poate) De ce doriți să aderați în echipa LeagueCS? : Pentru a ajuta forumul. De ce considerați că meritați această funcție? : Cunosc foarte bine partea de moderare a unui forum și tot ce este necesar pentru această funcție. Ați citit regulamentul și sunteți capabil să îl utilizați corect? : Cu siguranță Puteți participa la o discuție pe TeamSpeak? : Sigur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Administrator devylinn @ LCS Postat Iulie 22 Administrator Share Postat Iulie 22 Chiar acum, RĂDUCU a spus: Nume utilizator : RĂDUCU Vârsta dumneavoastră : 26 Ce categorii doriți să moderați? : Știri / Jocuri Online și Pariuri Sportive(dacă se poate) De ce doriți să aderați în echipa LeagueCS? : Pentru a ajuta forumul. De ce considerați că meritați această funcție? : Cunosc foarte bine partea de moderare a unui forum și tot ce este necesar pentru această funcție. Ați citit regulamentul și sunteți capabil să îl utilizați corect? : Cu siguranță Puteți participa la o discuție pe TeamSpeak? : Sigur. Junior Moderator in proba 7 zile Te voi pune la jocuri / Stiri si pariuri. 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
edy^ Postat Iulie 22 Share Postat Iulie 22 Nume utilizator: edy^ Vârsta dumneavoastră: 18 ani. Ce categorii doriți să moderați?: Orice categorie, de preferat unde este un loc liber. De ce doriți să aderați în echipa LeagueCS?: Doresc sa ma alătur echipei LeagueCS deoarece este o comunitate unde am activat în trecut, cât și prezent, o comunitate care ma face " să mă simt ca acasă " De ce considerați că meritați această funcție?: Consider ca sunt potrivit pentru aceasta functie deoarece am mai activat ca și Moderator în anumite perioade de timp, unele mai lunge, altele mai scurte din păcate. Ați citit regulamentul și sunteți capabil să îl utilizați corect?: Da, am citit regulamentul și consider ca sunt capabil sa-l utilizez corect. Puteți participa la o discuție pe TeamSpeak?: Desigur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Administrator devylinn @ LCS Postat Iulie 23 Administrator Share Postat Iulie 23 Acum 3 ore, edy^ a spus: Nume utilizator: edy^ Vârsta dumneavoastră: 18 ani. Ce categorii doriți să moderați?: Orice categorie, de preferat unde este un loc liber. De ce doriți să aderați în echipa LeagueCS?: Doresc sa ma alătur echipei LeagueCS deoarece este o comunitate unde am activat în trecut, cât și prezent, o comunitate care ma face " să mă simt ca acasă " De ce considerați că meritați această funcție?: Consider ca sunt potrivit pentru aceasta functie deoarece am mai activat ca și Moderator în anumite perioade de timp, unele mai lunge, altele mai scurte din păcate. Ați citit regulamentul și sunteți capabil să îl utilizați corect?: Da, am citit regulamentul și consider ca sunt capabil sa-l utilizez corect. Puteți participa la o discuție pe TeamSpeak?: Desigur. Da, ai mai fost Moderator dar nu ai ai postat nimic in trecut... O sa iti pun acces tot unde ai fost ultima data, la jocuri online, dar sper sa faci treaba de data asta. Ultima sansa. proba 7 zile! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
aSmoTique Postat Iulie 23 Share Postat Iulie 23 Nume utilizator : Prince of Hell 糸 Vârsta dumneavoastră : 19 ani Ce categorii doriți să moderați? : Doresc sa moderez categoria "Multimedia" De ce doriți să aderați în echipa LeagueCS? :Doresc in echipa LeagueCS, deoarece imi place mult personalu si vreau sa fac parte din comunitate. De ce considerați că meritați această funcție? :Merit aceasta functie, deoarece am experienta in moderare, mai ales pe categoria dorita. Ați citit regulamentul și sunteți capabil să îl utilizați corect? : Da l-am citit si sunt capabil sa il utilizez corect. Puteți participa la o discuție pe TeamSpeak? :Da, pot participa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Administrator devylinn @ LCS Postat Iulie 23 Administrator Share Postat Iulie 23 Acum 2 minute, Prince of Hell 糸 a spus: Nume utilizator : Prince of Hell 糸 Vârsta dumneavoastră : 19 ani Ce categorii doriți să moderați? : Doresc sa moderez categoria "Multimedia" De ce doriți să aderați în echipa LeagueCS? :Doresc in echipa LeagueCS, deoarece imi place mult personalu si vreau sa fac parte din comunitate. De ce considerați că meritați această funcție? :Merit aceasta functie, deoarece am experienta in moderare, mai ales pe categoria dorita. Ați citit regulamentul și sunteți capabil să îl utilizați corect? : Da l-am citit si sunt capabil sa il utilizez corect. Puteți participa la o discuție pe TeamSpeak? :Da, pot participa. Mai intai fa niste activitate la sectiunea unde doresti sa moderezi si revino cu o cerere in 14 zile! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
bLaZe. Postat August 9 Share Postat August 9 Nume utilizator : eXeDuS Vârsta dumneavoastră : 22 Ce categorii doriți să moderați? : de preferat stiri De ce doriți să aderați în echipa LeagueCS? : pentru ca pot fi activ, pot ajuta comunitatea cu posturi utile si cu activitate. De ce considerați că meritați această funcție? : pentru ca am experienta in moderarea unui forum. Ați citit regulamentul și sunteți capabil să îl utilizați corect? : da Puteți participa la o discuție pe TeamSpeak? : daca este nevoie pot participa, dar doar de a fii activ pe ts nu pot face acest lucru pentru ca nu m-ai folosesc calculatorul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Administrator devylinn @ LCS Postat August 9 Administrator Share Postat August 9 Acum 1 minut, eXeDuS a spus: Nume utilizator : eXeDuS Vârsta dumneavoastră : 22 Ce categorii doriți să moderați? : de preferat stiri De ce doriți să aderați în echipa LeagueCS? : pentru ca pot fi activ, pot ajuta comunitatea cu posturi utile si cu activitate. De ce considerați că meritați această funcție? : pentru ca am experienta in moderarea unui forum. Ați citit regulamentul și sunteți capabil să îl utilizați corect? : da Puteți participa la o discuție pe TeamSpeak? : daca este nevoie pot participa, dar doar de a fii activ pe ts nu pot face acest lucru pentru ca nu m-ai folosesc calculatorul. Secțiunea știri! 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
DARK | WIN Postat August 31 Share Postat August 31 (editat) Nume utilizator : DARK | WIN Vârsta dumneavoastră : 29 Ce categorii doriți să moderați? : GAIMNG IT De ce doriți să aderați în echipa LeagueCS :Vreau sã mã alãtur pentru cã Vreau sã-i ajut pe altii De ce considerați că meritați această funcție? : Nu stui dar cred cã o merit din cauza culturii SI a respectului Ați citit regulamentul și sunteți capabil să îl utilizați corect? : Da Puteți participa la o discuție pe TeamSpeak? : Pot participa Editat August 31 de DARK | WIN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Administrator .GoSSen. Postat August 31 Administrator Share Postat August 31 Acum 7 minute, DARK | WIN a spus: Nume utilizator : DARK | WIN Vârsta dumneavoastră : 29 Ce categorii doriți să moderați? : GAIMNG IT De ce doriți să aderați în echipa LeagueCS :Vreau sã mã alãtur pentru cã Vreau sã-i ajut pe altii De ce considerați că meritați această funcție? : Nu stui dar cred cã o merit din cauza culturii SI a respectului Ați citit regulamentul și sunteți capabil să îl utilizați corect? : Da Puteți participa la o discuție pe TeamSpeak? : Pot participa abia ti ai facut cont pe forum...te rog sa activezi putin la sectiunea unde doresti sa moderezi si poti reveni cu o noua cerere 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Knight@LCS Postat Septembrie 2 Share Postat Septembrie 2 (editat) Username: Knight @ LCS Your age: 15 Which categories do you want to moderate? : Any of the News/Gaming/Multimedia Why do you want to join the LeagueCS team? : The community is very big and I would like to be part of it . The main reason I want to be in the team because I want to gain knowledge in moderation and learn Romanian language. Why do you think you deserve this position? : I do have experience in management/moderation/Development but in Discord . I'm a Server Assistant and usually handle server and develop it . In future I expect big opportunity in this community . I've some knowledge in AdminCP/ModeratorCP so it will be easier for me to handle tasks Have you read the rules and are you able to use them correctly? : Yes , I will be able to unforce them too Can you join a TeamSpeak chat? : No , only discord . But if its mandatory I can install it Editat Septembrie 2 de Knight@LCS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Administrator Alexandru06 @ LCS Postat Septembrie 2 Administrator Share Postat Septembrie 2 Acum 4 ore, Knight@LCS a spus: Username: Knight @ LCS Your age: 15 Which categories do you want to moderate? : Any of the News/Gaming/Multimedia Why do you want to join the LeagueCS team? : The community is very big and I would like to be part of it . The main reason I want to be in the team because I want to gain knowledge in moderation and learn Romanian language. Why do you think you deserve this position? : I do have experience in management/moderation/Development but in Discord . I'm a Server Assistant and usually handle server and develop it . In future I expect big opportunity in this community . I've some knowledge in AdminCP/ModeratorCP so it will be easier for me to handle tasks Have you read the rules and are you able to use them correctly? : Yes , I will be able to unforce them too Can you join a TeamSpeak chat? : No , only discord . But if its mandatory I can install it You have created the account yesterday, you must have atleast 7 days, make a new post here in the next 7 days. 4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
KING | ROBERT Postat Septembrie 5 Share Postat Septembrie 5 Nume utilizator : KING | ROBERT Vârsta dumneavoastră : 18 ani Ce categorii doriți să moderați? : Stiri De ce doriți să aderați în echipa LeagueCS? : Imi place foarte mult aceasta comunitate si as vrea sa ajut si eu cat de mult pot. De ce considerați că meritați această funcție? : Deoarece consider ca am experienta necesara. Ați citit regulamentul și sunteți capabil să îl utilizați corect? : Bineinteles. Puteți participa la o discuție pe TeamSpeak? : Categoric. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Administrator Alexandru06 @ LCS Postat Septembrie 5 Administrator Share Postat Septembrie 5 Acum 35 minute, KING | ROBERT a spus: Nume utilizator : KING | ROBERT Vârsta dumneavoastră : 18 ani Ce categorii doriți să moderați? : Stiri De ce doriți să aderați în echipa LeagueCS? : Imi place foarte mult aceasta comunitate si as vrea sa ajut si eu cat de mult pot. De ce considerați că meritați această funcție? : Deoarece consider ca am experienta necesara. Ați citit regulamentul și sunteți capabil să îl utilizați corect? : Bineinteles. Puteți participa la o discuție pe TeamSpeak? : Categoric. în probe 7 zile la categoria Știri. Mult succes! 3 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
dariuss Postat Septembrie 8 Share Postat Septembrie 8 Nume utilizator : DariusS Vârsta dumneavoastră : 19 Ce categorii doriți să moderați? : Online Games > Counter Strike 1.6 si toate subcategoriile De ce doriți să aderați în echipa LeagueCS? : Doresc sa ajut acea parte a comunitatii care este in cautare de resurse pentru serverele lor,sa ma ocup de cererile pentru resurse si sa distribui cat mai multe pentru ca sa se poata alege in functie de preferintele fiecaruia De ce considerați că meritați această funcție? : Sunt activ pe aceasta comunitate inca de la deschiderea ei,iar de-a lungul formarii ei am contribuit la administrarea mai multor servere. Ați citit regulamentul și sunteți capabil să îl utilizați corect? : Categoric Puteți participa la o discuție pe TeamSpeak? : Sigur ca da 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Administrator Claudikes Postat Septembrie 8 Administrator Share Postat Septembrie 8 Acum 1 oră, DariusS a spus: Nume utilizator : DariusS Vârsta dumneavoastră : 19 Ce categorii doriți să moderați? : Online Games > Counter Strike 1.6 si toate subcategoriile De ce doriți să aderați în echipa LeagueCS? : Doresc sa ajut acea parte a comunitatii care este in cautare de resurse pentru serverele lor,sa ma ocup de cererile pentru resurse si sa distribui cat mai multe pentru ca sa se poata alege in functie de preferintele fiecaruia De ce considerați că meritați această funcție? : Sunt activ pe aceasta comunitate inca de la deschiderea ei,iar de-a lungul formarii ei am contribuit la administrarea mai multor servere. Ați citit regulamentul și sunteți capabil să îl utilizați corect? : Categoric Puteți participa la o discuție pe TeamSpeak? : Sigur ca da în probe 7 zile la categoria Jocuri Online. 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Knight@LCS Postat Septembrie 11 Share Postat Septembrie 11 Username: Knight @ LCS Your age: 15 Which categories do you want to moderate? : Any of the News/Gaming/Multimedia Why do you want to join the LeagueCS team? : The community is very big and I would like to be part of it . The main reason I want to be in the team because I want to gain knowledge in moderation and learn Romanian language. Why do you think you deserve this position? : I do have experience in management/moderation/Development but in Discord . I'm a Server Assistant and usually handle server and develop it . In future I expect big opportunity in this community . I've some knowledge in AdminCP/ModeratorCP so it will be easier for me to handle tasks Have you read the rules and are you able to use them correctly? : Yes , I will be able to unforce them too Can you join a TeamSpeak chat? : No , only discord . But if its mandatory I can install it Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Administrator Alexandru06 @ LCS Postat Septembrie 11 Administrator Share Postat Septembrie 11 Acum 1 minut, Knight@LCS a spus: Username: Knight @ LCS Your age: 15 Which categories do you want to moderate? : Any of the News/Gaming/Multimedia Why do you want to join the LeagueCS team? : The community is very big and I would like to be part of it . The main reason I want to be in the team because I want to gain knowledge in moderation and learn Romanian language. Why do you think you deserve this position? : I do have experience in management/moderation/Development but in Discord . I'm a Server Assistant and usually handle server and develop it . In future I expect big opportunity in this community . I've some knowledge in AdminCP/ModeratorCP so it will be easier for me to handle tasks Have you read the rules and are you able to use them correctly? : Yes , I will be able to unforce them too Can you join a TeamSpeak chat? : No , only discord . But if its mandatory I can install it in trials for 7 days at the News Category. Hope you won't disappoint me, good luck! 4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
1st_Psycho Postat Octombrie 2 Share Postat Octombrie 2 Nume utilizator : 1st_Psycho 🗨 Vârsta dumneavoastră : 27 🗨 Ce categorii doriți să moderați? : Orice categorie 🗨 De ce doriți să aderați în echipa LeagueCS? : Deoarece vreau sa ajut comunitatea si pe partea de forum 🗨 De ce considerați că meritați această funcție? : Deoarece sunt destul de activ 🗨 Ați citit regulamentul și sunteți capabil să îl utilizați corect? : Da, inteleg si cunosc regulamentul 🗨 Puteți participa la o discuție pe TeamSpeak? : De sigur :)) 2 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Administrator devylinn @ LCS Postat Octombrie 2 Administrator Share Postat Octombrie 2 Chiar acum, 1st_Psycho a spus: Nume utilizator : 1st_Psycho 🗨 Vârsta dumneavoastră : 27 🗨 Ce categorii doriți să moderați? : Orice categorie 🗨 De ce doriți să aderați în echipa LeagueCS? : Deoarece vreau sa ajut comunitatea si pe partea de forum 🗨 De ce considerați că meritați această funcție? : Deoarece sunt destul de activ 🗨 Ați citit regulamentul și sunteți capabil să îl utilizați corect? : Da, inteleg si cunosc regulamentul 🗨 Puteți participa la o discuție pe TeamSpeak? : De sigur :)) categoria Multimedia / Interviuri 2 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.