Fondator John @ Anormalii Postat Februarie 19, 2023 Fondator Postat Februarie 19, 2023 Salutare tuturor . Echipa LeagueCS Romania se MARESTE ! Daca doriti sa cunoasteti oameni noi , sa participati activ in cadrul comunitatii , sa va lasati "AMPRENTA" in lumea GAMING-ULUI va asteptam cu mare drag sa aplicati la oricare din proiectele implementate de LeagueCS ROMANIA ! Pentru a veni in sprijinul dumneavoastra va transmitem o serie de informatii , care va vor ajuta sa va integrati mai usor in cadrul echipei LeagueCS , cum ar fi : In primele 7-14 zile , in functie de activitatea dumneavoastra veti primi gradul de @Junior Moderators , dupa care veti primi + / - , dupa caz ; Perioada campaniei este nedeterminată, astfel că , puteți participa o dată la 7 zile în caz că sunteți respinși. Pentru mai multe detalii despre proiectul de Moderare Categorie Generala , puteti lua legatura cu oricare din @Community Administrators sau @Global-Moderators in cazul in care aveti neclaritati ; Pentru mai multe detalii despre proiectul Gfx Design, mai multe informatii de la coordonatorul proiectului : @devylinn @ Anormalii; Pentru a deveni parte din ECHIPA LeagueCS Romania sunt impuse cateva conditii obligatorii: MINIM 5 POSTURI PE FORUM CARE POT DEMONTRA PRICEPEREA DUMNEAVOASTRA IN A REDACTA UN TEXT ; MINIM 7 ZILE VECHIME PE LEAGUECS. ; NU IN ULTIMUL RAND , SA NU AVETI UN ISTORIC NEGATIV IN CADRUL COMUNTATII ; În funcție de dorința dumneavoastră, aveti un formular care trebuie completat , precizand categoria de forum sau proiectul din care doriti sa faceti parte. Vom tine cont ,in primul rand , de redactarea si limbajul folosit in cerere. Pentru orice timp de informatie , nu ezitati sa apelati la orice persoana din cadrul ECHIPEI LeagueCS Romania ! Pentru a deveni parte din echipa de moderare CATEGORIE GENERALA , va rugam sa completati un formular dupa modelul de mai jos Nume utilizator : Vârsta dumneavoastră : Ce categorii doriți să moderați? : De ce doriți să aderați în echipa LeagueCS? : De ce considerați că meritați această funcție? : Ați citit regulamentul și sunteți capabil să îl utilizați corect? : Puteți participa la o discuție pe TeamSpeak? : Pentru a deveni membru al Echipei de DESIGN , va rugam sa completati un formular dupa modelul de mai jos : Nume & Prenume : Vârstă : Cu ce crezi că poți ajuta echipa de design? : Lucrări sau link către galeria dumneavoastră : Experiență : Puteți participa la o discuție pe TeamSpeak? : Orice comunitate este formata , in primul rand , din Oameni . Va asteptam alaturi de noi . Succes ! 6 2 3 2 Citează
SERBANN Postat Februarie 20, 2023 Postat Februarie 20, 2023 (editat) Nume utilizator : SERBANOK Vârsta dumneavoastră : 29.10.1996 ( 26 ) Ce categorii doriți să moderați? :Categoria Generala de Multimedia De ce doriți să aderați în echipa LeagueCS? : Experienta noua intr-o comunitate noua unde cred ca abilitatile mele pot ajuta pozitiv. De ce considerați că meritați această funcție? : Varsta, experienta in adminat la forum, staff pe doua servere de zmx si zmgo, activitate, caracterul meu si comportamentul. Ați citit regulamentul și sunteți capabil să îl utilizați corect? : Cu siguranta! Puteți participa la o discuție pe TeamSpeak? : Da! Editat Februarie 20, 2023 de SERBANOK 1 1 Citează
Fondator Ares Postat Februarie 20, 2023 Fondator Postat Februarie 20, 2023 Acum 9 minute, SERBANOK a spus: Nume utilizator : SERBANOK Vârsta dumneavoastră : 29.10.1996 ( 26 ) Ce categorii doriți să moderați? :Categoria Generala de Multimedia De ce doriți să aderați în echipa LeagueCS? : Experienta noua intr-o comunitate noua unde cred ca abilitatile mele pot ajuta pozitiv. De ce considerați că meritați această funcție? : Varsta, experienta in adminat la forum, staff pe doua servere de zmx si zmgo, activitate, caracterul meu si comportamentul. Ați citit regulamentul și sunteți capabil să îl utilizați corect? : Cu siguranta! Puteți participa la o discuție pe TeamSpeak? : Da! Spor la treaba ! 7 zile proba - Multimedia 2 Citează
LCS PREMIUM bLaZe. Postat Februarie 21, 2023 LCS PREMIUM Postat Februarie 21, 2023 Nume utilizator : eXeDuS Vârsta dumneavoastră : 20 Ce categorii doriți să moderați? : Stiri sau unde credeti ca este nevoie. De ce doriți să aderați în echipa LeagueCS? : Vreau sa ajut comunitatea cu activitate, am experienta in forum-uri, am fost pe mai multe comunitati cu ani in urma si consider ca inca mai sunt capabil sa moderez. De ce considerați că meritați această funcție? : Pot ajuta cu activitate si cu moderarea unei categorii. Ați citit regulamentul și sunteți capabil să îl utilizați corect? : Da. Puteți participa la o discuție pe TeamSpeak? : Da. 1 1 Citează
Fondator Ares Postat Februarie 21, 2023 Fondator Postat Februarie 21, 2023 Acum 39 minute, eXeDuS a spus: Nume utilizator : eXeDuS Vârsta dumneavoastră : 20 Ce categorii doriți să moderați? : Stiri sau unde credeti ca este nevoie. De ce doriți să aderați în echipa LeagueCS? : Vreau sa ajut comunitatea cu activitate, am experienta in forum-uri, am fost pe mai multe comunitati cu ani in urma si consider ca inca mai sunt capabil sa moderez. De ce considerați că meritați această funcție? : Pot ajuta cu activitate si cu moderarea unei categorii. Ați citit regulamentul și sunteți capabil să îl utilizați corect? : Da. Puteți participa la o discuție pe TeamSpeak? : Da. Spor la treaba ! 7 zile proba - STIRI 1 Citează
te-n_cing Postat Februarie 26, 2023 Postat Februarie 26, 2023 Nume utilizator : te-n_cing Vârsta dumneavoastră : 26 Ce categorii doriți să moderați? : la alegerea vostra De ce doriți să aderați în echipa LeagueCS? : Este o comunitate ok din toate punctele de vedere De ce considerați că meritați această funcție? : ma voi implica Ați citit regulamentul și sunteți capabil să îl utilizați corect? : da Puteți participa la o discuție pe TeamSpeak? : sigur 1 Citează
Administrator Andt. Postat Februarie 26, 2023 Administrator Postat Februarie 26, 2023 Acum 12 minute, te-n_cing a spus: Nume utilizator : te-n_cing Vârsta dumneavoastră : 26 Ce categorii doriți să moderați? : la alegerea vostra De ce doriți să aderați în echipa LeagueCS? : Este o comunitate ok din toate punctele de vedere De ce considerați că meritați această funcție? : ma voi implica Ați citit regulamentul și sunteți capabil să îl utilizați corect? : da Puteți participa la o discuție pe TeamSpeak? : sigur În probe 7 zile ,te rog să alegi o categorie din categoria generală! ( Ai la dispoziție 24 de ore ) 1 Citează
leaguecs # west.w0w Postat Februarie 27, 2023 Postat Februarie 27, 2023 Nume utilizator : leaguecs # west.w0w Vârsta dumneavoastră : 18 - (21.04.2004) Ce categorii doriți să moderați? : Categorie Generala -> Stiri De ce doriți să aderați în echipa LeagueCS? : imi place foarte mult subiectul, pot ajuta la dezvoltarea acestuia datorita activitatii mele pe forum. De ce considerați că meritați această funcție? : consider ca pot sa ajut, probabil nu sunt eu cel mai talentat, dar consider ca pot sa aduc un plus :). Ați citit regulamentul și sunteți capabil să îl utilizați corect? : Da. Puteți participa la o discuție pe TeamSpeak? : Sigur ca da! 1 Citează
Global-Moderators dRama t i c a Postat Februarie 27, 2023 Global-Moderators Postat Februarie 27, 2023 Acum 25 minute, leaguecs # west.w0w a spus: Nume utilizator : leaguecs # west.w0w Vârsta dumneavoastră : 18 - (21.04.2004) Ce categorii doriți să moderați? : Categorie Generala -> Stiri De ce doriți să aderați în echipa LeagueCS? : imi place foarte mult subiectul, pot ajuta la dezvoltarea acestuia datorita activitatii mele pe forum. De ce considerați că meritați această funcție? : consider ca pot sa ajut, probabil nu sunt eu cel mai talentat, dar consider ca pot sa aduc un plus :). Ați citit regulamentul și sunteți capabil să îl utilizați corect? : Da. Puteți participa la o discuție pe TeamSpeak? : Sigur ca da! Mare tupeu sa faci cerere de grad după ce m-ai înjurat. Respins automat. 5 1 Citează
Administrator mãdãlinZX Postat Februarie 28, 2023 Administrator Postat Februarie 28, 2023 Nume utilizator : eagleZX Vârsta dumneavoastră : 17 Ce categorii doriți să moderați? :Jocuri online(CS 1.6 cat si GO ; LOL) De ce doriți să aderați în echipa LeagueCS? : Pentru ca as putea ajuta comunitate cu informatiile pe care le detin si le pot distribuii. De ce considerați că meritați această funcție? : Deoarece doresc sa ajut comunitatea. Ați citit regulamentul și sunteți capabil să îl utilizați corect? : Da Puteți participa la o discuție pe TeamSpeak? : Sigur ca da! 2 1 Citează
Global-Moderators dRama t i c a Postat Februarie 28, 2023 Global-Moderators Postat Februarie 28, 2023 Acum 3 ore, eagleZX a spus: Nume utilizator : eagleZX Vârsta dumneavoastră : 17 Ce categorii doriți să moderați? :Jocuri online(CS 1.6 cat si GO ; LOL) De ce doriți să aderați în echipa LeagueCS? : Pentru ca as putea ajuta comunitate cu informatiile pe care le detin si le pot distribuii. De ce considerați că meritați această funcție? : Deoarece doresc sa ajut comunitatea. Ați citit regulamentul și sunteți capabil să îl utilizați corect? : Da Puteți participa la o discuție pe TeamSpeak? : Sigur ca da! Acceptat 7 zile de probă. Iti va fi acordat imediat accesul. Te rog sa citesti regulamentul la secțiunea aleasa de tine astfel încât să nu existe niciun fel de probleme. 2 1 1 Citează
kRip Postat Martie 15, 2023 Postat Martie 15, 2023 Nume utilizator : kRip Vârsta dumneavoastră : 13 Ce categorii doriți să moderați? : Stiri De ce doriți să aderați în echipa LeagueCS? : Imi place comunitatea De ce considerați că meritați această funcție? : Am experienta Ați citit regulamentul și sunteți capabil să îl utilizați corect? : da Puteți participa la o discuție pe TeamSpeak? : da 1 Citează
Global-Moderators dRama t i c a Postat Martie 15, 2023 Global-Moderators Postat Martie 15, 2023 Acum 36 minute, kRip a spus: Nume utilizator : kRip Vârsta dumneavoastră : 13 Ce categorii doriți să moderați? : Stiri De ce doriți să aderați în echipa LeagueCS? : Imi place comunitatea De ce considerați că meritați această funcție? : Am experienta Ați citit regulamentul și sunteți capabil să îl utilizați corect? : da Puteți participa la o discuție pe TeamSpeak? : da Respins. Am făcut o mica evaluare a postarilor tale și nu mi inspiri *încredere*. Seara frumoasa. 3 Citează
Petruț @ PGL Postat Martie 30, 2023 Postat Martie 30, 2023 Nume utilizator : Petruț @ PGL Vârsta dumneavoastră : 29 Ce categorii doriți să moderați? : Multimedia De ce doriți să aderați în echipa LeagueCS? : Sunt de ceva timp pe aceasta comunitate, m-am acomodat foarte bine si de ce nu sa si ajut. De ce considerați că meritați această funcție? : Consider ca experienta din trecut in acest domniu ma va ajuta. Ați citit regulamentul și sunteți capabil să îl utilizați corect? : Da Puteți participa la o discuție pe TeamSpeak? : Da 1 1 Citează
Global-Moderators dRama t i c a Postat Martie 30, 2023 Global-Moderators Postat Martie 30, 2023 Acum 3 minute, Petruț @ PGL a spus: Nume utilizator : Petruț @ PGL Vârsta dumneavoastră : 29 Ce categorii doriți să moderați? : Multimedia De ce doriți să aderați în echipa LeagueCS? : Sunt de ceva timp pe aceasta comunitate, m-am acomodat foarte bine si de ce nu sa si ajut. De ce considerați că meritați această funcție? : Consider ca experienta din trecut in acest domniu ma va ajuta. Ați citit regulamentul și sunteți capabil să îl utilizați corect? : Da Puteți participa la o discuție pe TeamSpeak? : Da Acceptat 7 zile de probă. Îți acord imediat accesul pe secțiunea Multimedia. 1 1 Citează
edy^ Postat Martie 30, 2023 Postat Martie 30, 2023 Nume utilizator : edy^ Vârsta dumneavoastră : 17 ani. Ce categorii doriți să moderați? : Music / Counter Strike 1.6 / Valorant ( unde este un loc liber, de preferat. ) De ce doriți să aderați în echipa LeagueCS? : Doresc sa fac parte din echipa LeagueCS deoarece este o comunitate unde am activat și în trecut, unde m-am simțit bine și unde am petrecut o parte din timp. Trecând la subiect, doresc sa ma alatur echipei deoarece doresc sa va ajut în moderarea forumului și menținerea liniștii. De ce considerați că meritați această funcție? : Consider ca merit aceasta functie deoarece am mai făcut parte din staff ( ts3/forum ) în trecut și consider ca știu cu ce se mănâncă acest post. Ați citit regulamentul și sunteți capabil să îl utilizați corect? : Desigur. Puteți participa la o discuție pe TeamSpeak? : Da/Nu ( depinde de ora ) 3 Citează
Global-Moderators dRama t i c a Postat Martie 30, 2023 Global-Moderators Postat Martie 30, 2023 Acum 3 ore, edy^ a spus: Nume utilizator : edy^ Vârsta dumneavoastră : 17 ani. Ce categorii doriți să moderați? : Music / Counter Strike 1.6 / Valorant ( unde este un loc liber, de preferat. ) De ce doriți să aderați în echipa LeagueCS? : Doresc sa fac parte din echipa LeagueCS deoarece este o comunitate unde am activat și în trecut, unde m-am simțit bine și unde am petrecut o parte din timp. Trecând la subiect, doresc sa ma alatur echipei deoarece doresc sa va ajut în moderarea forumului și menținerea liniștii. De ce considerați că meritați această funcție? : Consider ca merit aceasta functie deoarece am mai făcut parte din staff ( ts3/forum ) în trecut și consider ca știu cu ce se mănâncă acest post. Ați citit regulamentul și sunteți capabil să îl utilizați corect? : Desigur. Puteți participa la o discuție pe TeamSpeak? : Da/Nu ( depinde de ora ) 7 zile de probă pe categoria Jocuri Online. Îți acord imediat accesul. 1 Citează
SharK. Postat Aprilie 2, 2023 Postat Aprilie 2, 2023 Nume utilizator : st0rm. Vârsta dumneavoastră : 16 Ce categorii doriți să moderați? : Stiri De ce doriți să aderați în echipa LeagueCS? : Doresc sa ajut comunitatea cu ce pot si cu ce e nevoie De ce considerați că meritați această funcție? : Am experienta si o sa iau gradul in serios. Ați citit regulamentul și sunteți capabil să îl utilizați corect? : Da Puteți participa la o discuție pe TeamSpeak? : Da 1 Citează
Administrator Andt. Postat Aprilie 2, 2023 Administrator Postat Aprilie 2, 2023 Acum 18 minute, st0rm. a spus: Nume utilizator : st0rm. Vârsta dumneavoastră : 16 Ce categorii doriți să moderați? : Stiri De ce doriți să aderați în echipa LeagueCS? : Doresc sa ajut comunitatea cu ce pot si cu ce e nevoie De ce considerați că meritați această funcție? : Am experienta si o sa iau gradul in serios. Ați citit regulamentul și sunteți capabil să îl utilizați corect? : Da Puteți participa la o discuție pe TeamSpeak? : Da Primele 7 zile sunt de proba ! 3 Citează
QubiX Postat Aprilie 10, 2023 Postat Aprilie 10, 2023 Nume utilizator : QubiX Vârsta dumneavoastră : 24 Ce categorii doriți să moderați? : News De ce doriți să aderați în echipa LeagueCS? : Deoarece am mai facut parte din staff pe alte comunitati si stiu ce trebuie sa fac. Doresc sa ajut comunitatea sa se dezvolte mai mult prin activitatea mea(daca sunt acceptat). De ce considerați că meritați această funcție? : Merit sa fiu moderator chiar daca am contul abia facut recent. Ați citit regulamentul și sunteți capabil să îl utilizați corect? : Da. Puteți participa la o discuție pe TeamSpeak? : Da. 1 Citează
Global-Moderators dRama t i c a Postat Aprilie 10, 2023 Global-Moderators Postat Aprilie 10, 2023 Acum 9 minute, QubiX a spus: Nume utilizator : QubiX Vârsta dumneavoastră : 24 Ce categorii doriți să moderați? : News De ce doriți să aderați în echipa LeagueCS? : Deoarece am mai facut parte din staff pe alte comunitati si stiu ce trebuie sa fac. Doresc sa ajut comunitatea sa se dezvolte mai mult prin activitatea mea(daca sunt acceptat). De ce considerați că meritați această funcție? : Merit sa fiu moderator chiar daca am contul abia facut recent. Ați citit regulamentul și sunteți capabil să îl utilizați corect? : Da. Puteți participa la o discuție pe TeamSpeak? : Da. Acceptat. 7 zile de probă, categoria Știri. Imediat îți acord accesul. Mult succes! 1 1 1 Citează
Half-Power Postat Aprilie 15, 2023 Postat Aprilie 15, 2023 (editat) Nume utilizator : Half-Power Vârsta dumneavoastră : 24 Ce categorii doriți să moderați? : NEWS De ce doriți să aderați în echipa LeagueCS? : Este o comunitate ok din toate punctele de vedere De ce considerați că meritați această funcție? : ma voi implica Ați citit regulamentul și sunteți capabil să îl utilizați corect? : da Puteți participa la o discuție pe TeamSpeak? : nu Editat Aprilie 15, 2023 de Half-Power 1 Citează
Tox1cMan>? Postat Aprilie 15, 2023 Postat Aprilie 15, 2023 Nume utilizator: Cosmin Ș. Vârsta dumneavoastră: 23 ani. Ce categorii doriți să moderați?: Doresc să moderez categoria de "Știri". De ce doriți să aderați în echipa LeagueCS?: Doresc să aderez în echipa LeagueCS, deoarece sunt suficient de capabil să mă ocup de o comunitate, începând de la 0 și chiar îmi doresc să-mi dau toată silința să ajut comunitatea ca să ajungă cât mai sus. De ce considerați că meritați această funcție?: Consider că merit această funcție, deoarece știu cu ce se mănâncă această platformă (IPS sau Invision Power Suite) și cred că am capacitatea necesară de a lucra cu STAFF-ul comunității și să ajut membrii la rândul meu cu ce au nevoie. Ați citit regulamentul și sunteți capabil să îl utilizați corect?: Desigur, am citit regulamentul și sunt capabil să îl utilizez corect. Puteți participa la o discuție pe TeamSpeak?: Da, pot participa la o discuție pe TeamSpeak. 2 Citează
Global-Moderators dRama t i c a Postat Aprilie 15, 2023 Global-Moderators Postat Aprilie 15, 2023 Acum 2 ore, Half-Power a spus: Nume utilizator : Half-Power Vârsta dumneavoastră : 24 Ce categorii doriți să moderați? : NEWS De ce doriți să aderați în echipa LeagueCS? : Este o comunitate ok din toate punctele de vedere De ce considerați că meritați această funcție? : ma voi implica Ați citit regulamentul și sunteți capabil să îl utilizați corect? : da Puteți participa la o discuție pe TeamSpeak? : nu Sorry, but if you don't use teamspeak, you can't attend staff meetings. 1 1 Citează
Fondator Ares Postat Aprilie 17, 2023 Fondator Postat Aprilie 17, 2023 La 15.04.2023 la 23:37, Tox1cMan>? a spus: Nume utilizator: Cosmin Ș. Vârsta dumneavoastră: 23 ani. Ce categorii doriți să moderați?: Doresc să moderez categoria de "Știri". De ce doriți să aderați în echipa LeagueCS?: Doresc să aderez în echipa LeagueCS, deoarece sunt suficient de capabil să mă ocup de o comunitate, începând de la 0 și chiar îmi doresc să-mi dau toată silința să ajut comunitatea ca să ajungă cât mai sus. De ce considerați că meritați această funcție?: Consider că merit această funcție, deoarece știu cu ce se mănâncă această platformă (IPS sau Invision Power Suite) și cred că am capacitatea necesară de a lucra cu STAFF-ul comunității și să ajut membrii la rândul meu cu ce au nevoie. Ați citit regulamentul și sunteți capabil să îl utilizați corect?: Desigur, am citit regulamentul și sunt capabil să îl utilizez corect. Puteți participa la o discuție pe TeamSpeak?: Da, pot participa la o discuție pe TeamSpeak. La 16.04.2023 la 10:37, dRama @LeagueCs a spus: Respins. In urma discutiilor cu colegul @X-Tream ai fost acceptat, 7 zile proba, sectiunea STIRI & MULTIMEDIA 3 Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.