Awake Posted January 4, 2020 Share Posted January 4, 2020 Mr.Malone : Salut și iți mulțumesc pentru că ai acceptat acest interviu. SeMeGe : Salut! Bine te-am gasit! Mr.Malone : Spune-ne te rog , in ce perioada ai intrat in contact cu LEAGUECS și care a fost prima impresie pe care ai avut-o? SeMeGe : Prima data mi-a aratat un fost prieten comunitatea, iar eu fiind in cautare de comunitate pentru serverul de CS:GO am acceptat oferta lui X-Tream de a ma alutra acestei comunitati. Am acceptat Mr.Malone : Ai avut dificultăți pe durata parcursului tău in comunitate ? Dacă da, te rog să-mi dai câteva exemple. SeMeGe : Sincer nu. Am incercat sa fiu in relatii buna cu toata lumea, bineinteles ca am avut si certuri, insa le-am rezolvat intre noi. Mr.Malone : Care a fost primul tău sentiment sau reacție când ai intrat in staff-ul LEAGUECS ? SeMeGe : Sincer sa fiu prima data cand am venit aici mi s-a oferit o putere foarte mare asupra forumului, ceea ce m-a impresionat, dar acum inteleg ca fiind la inceput comunitatea avea nevoie de o persoana care sa se ocupe de el. Mr.Malone : Cum vezi comunitatea in momentul de față și ce sfaturi le dai membrilor actualului staff ? SeMeGe : In momentul de fata cred ca suntem foarte bine, staff-ul este unit, ceea ce mi se pare cel mai important pentru a putea sustine o astfel de comunitate. Mr.Malone : Crezi că ai legat prietenii pe acestă comunitate, sau doar cunoștințe ? SeMeGe : Bineinteles ca persoanele care au fost la inceputuri in staff mi-au devenit prietene. Mr.Malone : Sunt persoane care te-au ajutat de-a lungul timpului și cărora dorești să le menționezi numele ? SeMeGe : Sunt foarte multe, insa acum nu cred ca mi le pot aminti. Asa ca o sa ii mentionez pe cei care imi vin pe moment: @X-Tream @AdR, @Alexandra, @NeRvOaSa, @Jezzy, @snK si mai sunt dar nu imi mai vin in minte acum. Mr.Malone : Acum să intrăm puțin și in viața ta personală. Care iți este numele complet ? SeMeGe : Alexandru (din anumite motive prefer sa nu stie toata lumea detalii personale) Mr.Malone : Ce fel de persoană te consideri și ce iți place să faci in timpul liber ? SeMeGe : Sunt o persoana deschisa, careia ii place sa faca lucruri noi Mr.Malone : Care sunt pasiunile și hobby-urile tale ? SeMeGe : Una dintre pasiunile mele este programarea, de asta petrec destul de mult timp pe laptop, iar ca hobby pot sa spun ciclismul (mi-a confiscat mama bicicleta saptamana trecuta pentru ca am plecat la bunici cu bicicleta (am facut 60 Km in ziua aia)). Mr.Malone : Care sunt calitățile și defectele tale ? SeMeGe : Calitati: Sunt amuzant (cel putin asa sustin persoanele din jurul meu); Imi place sa ii ajut pe ceilalti; Sunt o persoana calma (dar si cand ma enervez...) Si defectele: Sunt corpolent =))) Am toate bolile pamantului :)) Si uneori cand ma apuca nebuneala ma apuca... PS: Stiu ca nu au fost cine stie ce defecte dar imi este foarte greu sa ma analizez asa din scurt Mr.Malone : Țin să inchei acest inverviu cu o ultimă intrebare . Ce planuri ai pentru viitorul apropiat ? SeMeGe : Nu am cine stie ce planuri, vreau sa ma angajez la vara si sa ma hotarasc la ce facultate vreau sa dau. Mr.Malone : Iți mulțumesc frumos pentru timpul acordat și iți doresc o ședere cât mai plăcută alături de noi. SeMeGe : Multumesc si eu pentru acest interview, iti doresc mult succes in continuare! PS : Țin să-i mulțumesc lui @SeMeGe deoarece și-a făcut timp pentru a-mi acorda acest interviu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SeMeGe Posted January 4, 2020 Share Posted January 4, 2020 Iti multumesc si eu pentru interes! Link to comment Share on other sites More sharing options...
snK Posted January 4, 2020 Share Posted January 4, 2020 Frumos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Roby Roberto Posted January 6, 2020 Share Posted January 6, 2020 Cele doua interviuri ale tale sunt cele mai bune de pe comunitate. Ordonat, complex si fara greseli gramaticale . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Awake Posted January 6, 2020 Author Share Posted January 6, 2020 Mulțumesc frumos pentru complimente Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.