Sari la conținut

X-Tream

Fondator
  • Număr conținut

    768
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    66

X-Tream a câștigat ziua ultima dată pe Februarie 20

X-Tream a avut cel mai apreciat conținut!

Despre X-Tream

  • Dată Naștere 26.02.1989

Câmpuri de profil

  • Titlul de membru
    Detinator & Administratie Generala

Vizitatori Recenți Profil

15.226 citiri profil

Realizările lui X-Tream

IMMORTAL I

IMMORTAL I (19/25)

  • 5 ani de LeagueCS Rar
  • 1 an de LeagueCS
  • 2 ani de LeagueCS
  • 3 ani de LeagueCS Rar
  • 4 ani de LeagueCS Rar

Insigne recente

1,6k

Reputație Comunitate

  1. Gazduireservere.ro - premium gamehosting Cod promotional "LEAGUECS25" pentru comunitatea LEAGUECS.RO, primiti 25% reducere pentru orice serviciu achizitionat! Website: https://gazduireservere.ro/ Modalitati de plata: PayPal, Card online (Netopia Payments) Locatii disponibile pentru orice serviciu: - Germania - Romania Pe locatia Germania, beneficiem de protectia path.net, de pana la 12TBPS protectie Anti-DDoS. Server Dedicat Romania: Ryzen 7 5800x, spatii de stocare NVMe Server Dedicat Germania: Intel i7-13700KF, Intel i9-13900KF, spatii de stocare NVMe Fiecare pachet se poate customiza dupa bunul plac. Puteti selecta locatia serverului, FPS-urile, slot-urile si asa mai departe. Panou de control avansat Meniu baza de date - va puteti creea baze de date gratuit Meniu backup-uri - va puteti face backup gratuit oricand doriti la server Meniu file manager - va puteti accesa fisierele serverului atat de pe desktop si telefon Meniu subuseri - va puteti creea subuseri nelimitati, puteti seta accesul pentru fiecare functie in parte Meniu mod manager - va puteti instala ultimele versiuni de module pentru serverele de cs 1.6 doar cu un click Schedules - va puteti crea task-uri pentru server direct din panou. Panoul are o multime de functii utile, dar va lasam pe voi sa le descoperiti! Oferim GRATUIT panou de control pentru serverele de counter-strike 1.6 achizitionate. Prezentare: Pagina principala: Admin zone: Conturi: Lista grade pe server: creezi automat grade noi pe server. Adaugare intrebari aplicatii staff: Log-uri panel: Profil: Admin tools profil: Staff list: Adauga admin: VIP list: Adauga VIP: Pagina banlist: Pagina FAQ: intrebari frecvente / anunturi / evenimente / regulament Creeaza reclamatie: Vizionare reclamatie: Aplicatii staff: Cereri unban: [daca este banat, ii poti da unban direct din aplicatie.] cereri inactivitate, retragere, raportare bug-uri, propuneri: Contact: Email: support@gazduireservere.ro Website: https://gazduireservere.ro Telefon: 0750455406 Discord: fentezzz - Pentru o colaborare cat mai buna, va rugam cititi termenii si conditiile de pe site. @Fondator, @Administrator, @Global-Moderators, @Moderators, @Junior Moderators, @ Manager Server, @Elite Members, @Addicted Members, @Members
  2. După mai bine de 2 ani de zile de când am închis proiectul oficial de mix-uri al comunității LEAGUECS ROMÂNIA, începând de aseară, proiectul a fost REDESCHIS! Dacă aveți chef de un 5 vs 5, vă așteptăm pe TS.LEAGUECS.RO și pe serverele de mix ale comunității, MIX.LEAGUECS.RO și MIX2.LEAGUECS.RO (pentru a vedea când sunt mix-uri, vă recomandăm să adăugați serverele la favorite). De asemenea, pentru că ne dorim să aveți o experiență de joc cât mai plăcută și un ping cât mai scăzut pe servere, am achiziționat pentru cei care sunteți plecați în străinătate un server de mix pe extern (Germania), care va fi instalat in următoarele zile. DE CE AM REDESCHIS MIX - AREA LEAGUECS? Pentru cei care nu știți, comunitatea LEAGUECS ROMÂNIA la începuturile ei, s-a dezvoltat prin proiectul de MIX - AREA LEAGUECS. În trecut, pe comunitatea noastră, erau câte 10 mix-uri pline simultan în cadrul proiectului nostru. Deci, tradiția trebuie să continue!
  3. Glumeam si eu cu pitigaiatul asta tras prin inel :))
  4. @Tavvy Ce sa ma pui tu sa fac flotari? Ca de urlu odata la tine faci dealea cu batai din palme La 40 de KG cat ai, te iau in spate si fac elicea cu tine.
  5. Prostul, daca nu-i fudul, parca n-ar fi prost destul. Ti-am spus si o repet, ai mai fost in staff-ul acestei comunitati, ai plecat pe alte comunitati dupa grade. Aici ti-au fost oferite destule sanse. Nu suntem roata ta de rezerva, ca atunci cand iei spitz-uri in cur de la altii, sa vi tot la noi, in speranta ca te "primim cu bratele deschise pe grade mari", asa cum ai mai avut pretentii recent. Nu-ti mai pierde timpul inutil, atata timp cat eu voi fi pe comunitatea asta, tu nu ai ce cauta in staff-ul LEAGUECS ROMANIA. PS: Se spune in viata ca cine rade la urma, rade mai bine. Nu avem nevoie de tine nici ca moderator, daramite de GL, HF, BF si toate pretentiile debitate de tine. Deci, sa radem
  6. Vă mulțumesc tuturor pentru gândurile voastre bune, adresate mie cu ocazia zilei mele de naștere. Personal, vă doresc și eu multă sănătate, fericire și împliniri pe plan personal cât și profesional. Odată ajuns la vârsta de 35 de ani, ii mulțumesc lui dumnezeu pentru toate hop-urile vieții, care m-au călit, maturizat și responsabilizat. Sufletește, sunt împăcat că prin muncă și ambiție am realizat tot ceea ce mi-am propus să realizez în viață. Cel mai important lucru pe care mi-l doresc de acum încolo, e doar SĂNĂTATE, că dacă sunt sănătos, voi putea răzbii în continuare cu provocările viitoare ale vieții.
  7. Dat fiind faptul că în ultima perioadă am observat anumite activități dubioase la conturile unor membrii de-ai noștrii de pe forum, inclusiv - spargeri de conturi -, vă rugăm insistent ca în cazul în care aveți o parolă ușoară, să o schimbați de urgență. De asemenea, vă rugăm să fiți vigilenți când e vorba de a da click-uri pe link-uri necunoscute! - Anumite ip-uri din Quebec - Canada apar ca fiind conectate pe conturile unor membrii de pe LeagueCS, de pe care se postează mesaje de genul celui din poza atașată!
  8. Can you show my in the PM something created by you? I`m really curious what kind of plugins do you know to create.
  9. @Shadows Adi Poti lua legatura cu baiatul te rog sa vezi ce poate si daca merita sa-l aducem in staff-ul nostru?
  10. X-Tream

    cerere dns

    Scuza-ma, nu vad nimic serios intr-un server de 14 sloturi. Deschide-ti un server normal si iti voi accepta cererea cu mare drag, dar momentan iti resping cererea...
  11. X-Tream

    cerere dns

    Server clasic de 14 sloturi? Pe bune?
  12. Cererea dumneavoastră a fost acceptată, DNS-ul va fi activat în cel mai scurt timp posibil, mai jos aveți o listă de pași pe care să-i urmați după acceptarea cererii. Creați un topic în categoria „Forum Management” ( click ), pentru crearea categoriilor dumneavoastră! Asigurați-vă că numele serverului este identic cu cel din cererea de DNS!
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate