Sari la conținut

[Stiri IT] Xiaomi 13 Pro impresionează prin calitatea pozelor, în special cele cu zoom


.GoSSen.

Postări Recomandate

  • Administrator

xiaomi-13-pro-e1671534833685-780x470.jpe

Multe telefoane lansate în ultima vreme vor să se mândrească cu titlul de cea mai bună cameră de pe un telefon. Câțiva pretendenți serioși (Samsung Galaxy S22 Ultra, iPhone 14 Pro Max, Google Pixel 7 Pro) s-au duelat în ultimele luni de zile, dar se pare că pe partea de zoom, nimic nu poate să bată Xiaomi 13 Pro.

Acest telefon nu pare să impresioneze, cel puțin nu pe hârtie. Camera telefoto are un zoom de doar 3,2X și nu este periscop, așa cum găsim pe S22 Ultra. Cu toate astea, grație unui element care plutește în interiorul lentilei, Xiaomi 13 Pro poate să focalizeze la distanțe foarte mici, iar rezultatul este uluitor.

Și performanța în lumină slabă este foarte bună. În general, restul telefoanelor de pe piață nu scot rezultate foarte bune cu camera telefoto noaptea, dar Xiaomi 13 Pro se descurcă remarcabil:

xiaomi-13-pro-camera9.jpg

Culorile sunt naturale, contrastul și gama dinamică sunt ce trebuie iar imaginile sunt clare și detaliate. Parteneriatul companiei chineze cu Leica începe să dea roade, și mă bucur să văd că un telefon este capabil de poze care nu demult le puteai vedea doar pe o cameră DSLR.

Și pe partea de video, camera telefoto de pe Xiaomi 13 Pro stă bine. Vedem și aici aceiași focalizare foarte aproape, iar stabilizarea optică își face datoria cu brio. La fel ca la poze, culorile sunt corecte iar bokeh-ul din fundal este credibil.

Dar Xiaomi 13 Pro nu este doar despre cameră. Printre specificațiile principale ale dispozitivului se numără:

Chipset Snapdragon 8 Gen 2

Ecran mare, de 6,73 inch, OLED, 120Hz

Senzorul camerei principale de 1 inch

Baterie de 4.820mAh

Încărcare rapidă la 120W pe cablu, la 50W wireless

De menționat este faptul că Xiaomi 13 Pro este disponibil în acest moment doar în China. Ne putem aștepta la o lansare oficială în Europa (și implicit și în România) undeva în prima parte a anului 2023.

Sursa : Click Aici

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate