Sari la conținut

[Fotbal] Gigi Becali nu renunță la Billel Omrani: ”De ce să îl las să plece?”


PlayZeeK. # GFX

Postări Recomandate

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali (64 de ani) continuă șirul criticilor îndreptate către atacantul Billel Omrani (29 de ani), după ultimele evoluții mai slabe ale atacantului algerian.

aD02MzYmaGFzaD03YjdhOThmMGY3Zjc0MmQ4OTZm

Cu toate acestea, omul de afaceri nu pare deloc dispus să-i rezilieze contractul în această iarnă, în ciuda tuturor nemulțumirilor

Gigi Becali mai crede în Billel Omrani: ”De ce să îl las să plece?”

Gigi Becali are un discurs în stilul caracteristic la adresa lui Billel Omrani, însă situația se diferențiază subtil de alte situații din trecut, cu alți jucători.

Dacă altă dată nici nu stătea la discuții și excludea definitiv din lot un jucător după doar câteva minute în teren, de data aceasta lucrurile par să stea altfel.

Șeful vicecampioanei pare decis să-i mai acorde șanse lui Omrani, deoarece crede în calitățile sale și speră să-l ajute în cea de-a doua parte a sezonului din Liga 1.

Șeful FBI Edgar Hoover era convins că Charlie Chaplin era spion pentru ruși. Află cât de departe a dus teoria pe Digi World și Digi Online, azi de la ora 20:00!

În același timp, Gigi Becali îl critică constant în speranța că îl va mobiliza pe jucător și va da randamentul pe care îl reușea în trecut, în tricoul celor de la CFR Cluj.

Gigi Becali a recunoscut că nu are de gând să-l dea afară pe Billel Omrani, chiar dacă nu este mulțumit de ceea ce a oferit fotbalistul până acum.

  • 1,3 milioane de euro este cota lui Billel Omrani, conform transfermarkt.de.
  • 11 meciuri, un gol și două pase decisive a adunat Billel Omrani la FCSB în acest sezon.

”Omrani, la primele atingeri din meci este indolent și doarme pe teren. Eu, Becali, te simt că dormi pe teren. Toți jucătorii care vin la FCSB trebuie să înțeleagă că aici nu este dormitor, ci război. Asta trebuie să știe toată lumea.

De ce să îl las să plece? Nu este refăcut complet. Stai să mă ajute. Are contract până în vară. Din vară, dacă vreau, mai fac contract pe încă doi ani. La ce arată acum, nu m-a convins că merită”, a declarat Gigi Becali, la Pro Arena.

Sursa

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate