Sari la conținut

[Concurs] Campionatul Mondial de Fotbal 2022 QATAR - FINALA MICA


Tavvy

Postări Recomandate

2022_FIFA_World_Cup.svg

Animated-Flag-Croatia.gifvsMorocco-Flag.gif
17 decembrie 2022, ora 17:00, TVR 1 HD

Asa cum scrie in titlul acestui topic, avem meciul din finala mica dintre Croatia si Maroc! Pentru ca este o finala, avem urmatoarele premii:
* 400 puncte pentru level + 40 puncte reputatie = Daca spui cine va castiga medalia de bronz dintre Croatia sau Maroc
* 800 puncte pentru level + 80 puncte reputatie = Daca spui scorul corect al meciului (primele 90 minute)

Informatii despre meci si despre echipele ce se vor dori sa castige medalia de bronz la acest campionat mondial de fotbal:

Din cele 206 națiuni care au intrat inițial în calificările pentru Qatar 2022, primele două țări din Grupa F, Croația și Maroc, se vor lupta pentru a stabili locurile trei și patru. Ambele formații trebuie să treacă peste faptul că au ratat finala pentru a câștiga ceva tangibil, care în acest caz va fi o medalie de bronz și un premiu în bani cu 2 milioane de dolari mai mare pentru învingător!

Traseul Croației până în semifinale a fost impresionant, dar nu lipsit total de hopuri. Primul dintre acestea a fost o remiză fără goluri chiar împotriva Marocului în deschiderea turneului, iar rezultatele de egalitate au fost, în general, tema Cupei Mondiale pentru croați, fiind nevoie de lovituri de departajare în ambele succese obținute în fazele eliminatorii. Cu toate acestea, cu echipele europene care au revendicat locul al treilea la fiecare Cupa Mondială după 1978, Croația ar putea fi liniștită și încrezătoare că va câștiga în ceea ce va fi probabil ultima apariție la o Cupă Mondială pentru câștigătorul Ballon D'or 2018 Luka Modrić, probabil cel mai mare jucător croat din toate timpurile.

Indiferent de ce se va întâmpla acum, Marocul a făcut istorie la acest turneu, devenind prima națiune africană care termină între primele patru la o Cupă Mondială. Amenințarea Croației poate că nu-i va descuraja pe oamenii lui Walid Regragui după ce au înregistrat o victorie la penalty-uri împotriva Spaniei, care a precedat o victorie muncită din greu cu 1-0 împotriva Portugaliei în sferturile de finală, dovedind că se pot lupta cu națiunile europene de elită.

Marocul a ținut piept Franței în mare parte a meciului din semifinale, dar a fost în cele din urmă depășit din cauza lipsei de forță și de accidentări. Regragui i-a numit inițial în 11-le de start pe fundașii cheie Romain Saïss și Nayef Aguerd, dar ambii au jucat puțin sau deloc în semifinală din cauza accidentărilor. Regragui a fost nevoit să schimbe tactica și a pus înfrângerea pe seama faptului că echipa sa a fost "la 60 sau 70%", ceea ce reprezintă poate un motiv de îngrijorare înaintea acestui meci final.

Jucători de urmărit: Ivan Perišić a fost titular în fiecare meci al Croației la Cupa Mondială și este cel mai bun marcator al acestora, jucând un rol în jumătate din golurile croate (G1, Pd2). De cealaltă parte, talentatul atacant marocan de 25 de ani Youssef En-Nesyri va spera să își lase din nou amprenta după cele două goluri câștigătoare marcate la acest turneu.

Statistică interesantă: Zece din ultimele 11 meciuri pentru locul al treilea la Cupa Mondială au produs peste 2,5 goluri, în opt dintre aceste partide marcând ambele echipe.

Trivia Cupa Mondială: Doar un singur meci pentru locul al treilea din istoria Cupei Mondiale a ajuns în prelungiri, atunci când Franța a învins Belgia cu două goluri marcate în prelungiri, într-o victorie cu 4-2, în 1986.

Lasati un REPLY / Comentariu la acest topic cu urmatoarele completate:

  • Cine castiga medalia de bronz?
  • Care va fi scorul corect dintre Croatia si Maroc?
  • Like 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate