Sari la conținut

[Interviu] Dexter - GFX Designer


devylinn @ LCS

Postări Recomandate

  • Administrator

ZvyaHOv.png

Bine v-am găsit la un nou interviu în cadrul proiectului LEAGUECS.RO!
În acest interviu suntem alături de @Dexter.

Reporter - devylinn: Buna Dexter! Iti multumesc ca ai acceptat invitatia mea pentru acest interviu!
GFX Designer - Dexter: Bună, Mădălina! Imi face o deosebită plăcere să fiu aici, cu mare drag!
Reporter - devylinn: Pentru inceput am sa iti adresez cateva intrebari personale, putem incepe?
GFX Designer - Dexter: Cu drag, te ascult.
 Reporter - devylinn: Cum te numesti, cati ani ai si unde locuiesti?
 GFX Designer - Dexter: Numele meu este Cătălin P., am 23 de ani și mă situez cam peste tot, București, Pitești, dar in general mă găsești în Craiova.
 Reporter - devylinn: Cum te-ai caracteriza in cateva cuvinte?
 GFX Designer - Dexter: Hmm, nu prea mi am facut o caracterizare pana acum, cine ma cunoaste stie clar ca sunt un om prea direct si prea dur, adeptul principiilor seriozitatii si ambitiei, tu cum m ai caracteriza ca ma cunosti?!😘
 Reporter - devylinn: Ai un job? Daca da, care este acesta?
 GFX Designer - Dexter: Da, de ani buni de zile sunt programator si analist sau specialist in securitate cibernetica, dezvolt structuri si metode de combatere a infractiunilor cibernetice, si dezvolt aplicatii pentru medici in general, medicina stomatologica, medicina de familie, generalista etc.
 Reporter - devylinn: Cum ai vedea tu relatia perfecta?
 GFX Designer - Dexter: Relatia perfecta este cea pe care o am! Am cunoscut o pe teamspeak3 si de acolo ne am mutat in viata reala. Echilibru, armonie, intelegere, ambitie, seriozitate iubire si incredere, asta defineste relatia mea cu Cristina!❤️
 Reporter - devylinn: Care sunt defectele & calitatile tale?
 GFX Designer - Dexter: Calitati nu am! Defecte, pe care le pot spune sunt modurile cum reactionez la nervi, modul cum fac spume cand ma supar, prea mult orgoliu si prea multa mândrie, o sa dau vina pe zodie, fiind leu, prefer să domin, nu să fiu dominat!
 Reporter - devylinn: Care este frica ta?
 GFX Designer - Dexter: O să fiu sincer, să fiu vulnerabil, o văd cea mai mare frică! Cum eu pot să manipulez în masa, nu vreau să ajungă cineva să mi atingă un punct sensibil si sa ma controleze ca pe un robot.
 Reporter - devylinn: Ai frati / surori? Daca da, cum te intelegi cu ei?
 GFX Designer - Dexter: Da, am un frate, îl cheamă Raducu, are 17 ani și inseamna totul pentru mine. Fiind baieti, comunicarea dintre noi este diferita, modul cum ne intelegem din priviri si tot defineste si intareste structura de sange dintre noi doi.
 Reporter - devylinn: Care este mancarea ta preferata?
 GFX Designer - Dexter: Nu sunt pretentios, candva am mâncat ceapâ cu pâine și alteori, caviar sau mai stiu eu ce! Ce mi se pune pe masa mananc, m am ridicat din propria cenusa cu greutati pe care poate altii le au simtit sau vazut in filme, daca mi dai ciorba, mananc. Dar ca si raspuns, o sa punctez ciorba de burta si piureul de cartofi cu snițel.
 Reporter - devylinn: Ai animale de companie?
 GFX Designer - Dexter: Daaaaaa, am un motan Main Coon, il cheama Thunder si e slabiciunea mea cea mai mareeee. L am luat de pui si acum are purcelusu lu’ tata 5 kg❤️🥵 

Spoiler

image.png

 

 Reporter - devylinn:  Detii un vehicul personal? Ce masina ti-ar placea sa conduci pe viitor?
 GFX Designer - Dexter: Da, am propria mea masina. Am un Renault Megane 3, editia Premium cu motorizarea de 1.5 dCI, în viitorul apropiat, eu sper să pot chiar de Craciun sa mi fac cadou un Mercedes CLS din 2022.
 Reporter - devylinn: Ce gen de muzica asculti?
 GFX Designer - Dexter: Ascult manele, in general, dar si stilul clasic, Andrea Bocelli, Brio Sonores, Azur, etc etc
 Reporter - devylinn: Ai o ,,melodie preferata” ? Daca da ne-o poti spune si noua?
 GFX Designer - Dexter: Daaa, JUNO - Cafea si Tarot, melodia asta, are o semnificatie aparte, este melodia pe care m am indragostit de Cristina, geniala.
 Reporter - devylinn: Iti multumesc pentru raspunsurile date, acum vom trece la o serie de intrebari despre lumea "virtuala", esti pregatit?
 GFX Designer - Dexter: Bineînteles, cu drag!

LUMEA VIRTUALA - @Dexter. 


 Reporter - devylinn: Cum ti-ai ales numele?
 GFX Designer - Dexter: Numele ăsta are o semnificatie aparte, multi cred ca provine din desene, gresit! Numele provine din serialul Dexter Morgan, ziua politist, noaptea criminal în serie, story of my like kind off. Ziua eram cuminte, noaptea mă pierdeam în script uri de interogări.
GFX Designer - Dexter: Ce jocuri joci?

 GFX Designer - Dexter:: Nu am timp să mă mai joc, Mădălina. Am propria mea firmă care mi ocupă 1% din viata, restul de 99% este dedicat Cristinei, nu i dau atentie, mă lasă nemâncat seara când vin de la muncă. M am jucat 1.6, am avut servere și încă am, dar timpul de l aveam candva, a disparut!
Reporter - devylinn: Cum ai aflat de comunitatea LEAGUECS?
 GFX Designer - Dexter: O cunosc de ani, eram printre primele persoane pe teamspeak3 ca scripter, acum sunt designer, si mi e bine. Nu mai am timp si nici pasiunea sa stau noaptea sa moderez sau sa administrez, m am limitat la ce consider ca pot face bine..
 Reporter - devylinn: Ce crezi ca ar ajuta la dezvoltarea comunitatii?
 GFX Designer - Dexter: Implicare mai multa, mai multa determinare si mai multa seriozitate si atentie din partea administratiei
 Reporter - devylinn: Ai oameni in comunitate pe care ii poti numi prieteni?
 GFX Designer - Dexter: Definitia de prieten, pentru Catalin nu exista! Am cunostinte, persoane dragi si persoane pe care le cunosc de foarte mult timp, nu o sa enumar pentru ca nu vreau sa uit pe cineva si sa se simta lezat..
 Reporter - devylinn: Cum ai ajuns GFX Designer si cand ti-ai descoperit pasiunea pentru acest domeniu?
 GFX Designer - Dexter: Fără să vreau, făceam bannere pentru o veche comunitate, o sa i dau numele că a fost închisă diavola, poate ti suna cunoscut ca esti veterana, dar ideea in sine e intamplarea, mi a placut ideea sa incerc si usor usor am descoperit Photoshop ul, problema e ca a trebuit sa mi cumpar licenta pentru macOS, da pentru mine fac orice😂😂
P.S; cam scump pachetul de la Adobe.

 Reporter - devylinn: Ce parere ai despre comunitatea LEAGUECS & administratia acesteia ?
 GFX Designer - Dexter: O parere buna, nu sunt tipul de persoana sa laud un proiect ci o sa prefer sa l critic, unele persoane din administratia generala trebuie sa invete sa aprecieze si culoarea roz, alb, nu doar culoarea roșu. In principiu, e ok
 Reporter - devylinn: Care a fost prima ta impresie despre aceasta  comunitate,staff  si ce ne poti spune despre cum evolueaza lucrurile ?
 GFX Designer - Dexter: Cum spuneam mai sus, lucrurile tind spre bine, sunteti oameni implicati, oamenii ce i am cautat toata viata pentru proiectele de le am avut..faptul ca incercati sa va autodepasiti, ma face sa raman in proiectul asta. Keep working
image.png Reporter - devylinn: Ai un mesaj pentru cititori?
 GFX Designer - Dexter: Invatati din greseli, gresiti pentru a avea cum să reusiti! Luptati pentru ceea ce doriti, nu renuntati la visele voastre si iubiti din tot sufletul! Alaturi de echipa asta, sunteti apreciati
 Reporter - devylinn: Multumesc ca ai dorit sa participi la acest interviu! O seara frumoasa iti doresc!
 GFX Designer - Dexter: Iti multumesc si eu că ai avut răbdare, sunt mai atent la detalii, felicitari pentru proiect ambitie si determinare. Pe data viitoare, prietena veterana!

 

Acesta a fost interviul susținut de către @devylinn @ Anormalii & @Dexter.

Am aflat multe despre Cătălin în acest interviu. Este un băiat ce își iubește familia foarte mult, are planuri mari de viitor, are un frate, și o iubita ce o iubește enorm. Tot timpul lui îl dedică ei. Este foarte ambițios și tot ce își propune, încearcă să ducă până la final. Uneori încăpățânat, orgolios, poate cum a zis și el, fiind influențat de zodia Leu. Felicitări!! 

O părere și o notă! ❤️ 

 

 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 săptămâni mai târziu...

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate