CRO Postat Septembrie 28, 2022 Postat Septembrie 28, 2022 Prenume » DANI Vârsta » 19 Locația » Grecia Ocupație » Teatru / Design Hobby-uri și pasiuni » Actorie Showcomedy Si uneori gaming dar nu prea imi acorda timpu necesar Modalitate de contact » Discord / Instagram Cine vrea dm De unde ai auzit de LEAGUECS.RO? » Pai comunitate o stiu din trecut mi-se pare ca de la Domnul nostru @xxhevvoxx♔ Sarumainile Domn stimat si cred ca mai am multe cunostinte pe aici pre cum vad si cred ca am si avut designer aici in trecut dar timpu pre cum am avut nu prea am mai putut sta pe comunitate si am renuntat O poză cu tine (opţional) » Dm pentru chestii importante ! pentru a avea nevoie de indentitate sau ceva nu stiu Acordă o notă comunității » ba sincer sa fiu 8/10 Imi place e o comunitate pe care din 2022 se tine destul de bine vad cu activitatea bravo Fondatorilor Si Membrilor ce tin comunitatea in picoare Alte detalii » pai ce sa va zic bine v-am gasit si sper ca sunteti bine sanatosi si fericiti Va pup ;3
Fondator xxhevvoxx♔ Postat Septembrie 28, 2022 Fondator Postat Septembrie 28, 2022 Salut stimat domn cro
LCS PREMIUM Alex06 @ LCS Postat Septembrie 28, 2022 LCS PREMIUM Postat Septembrie 28, 2022 Salut si bine ai venit pe comunitate! Iti uram sedere placuta alaturi de noi.
Administrator PinkyQueen @ LCS Postat Septembrie 29, 2022 Administrator Postat Septembrie 29, 2022 Buna si bine ai venit sau bine ai (re)venit , sper sa te simti bine aici cu noi.
Moderators Mr.JohnnySins Postat Septembrie 29, 2022 Moderators Postat Septembrie 29, 2022 Bine ai venit!
LCS PREMIUM Vanthea Postat Septembrie 29, 2022 LCS PREMIUM Postat Septembrie 29, 2022 Bună! Bine ai venit pe LeagueCS! Ședere plăcută alături de noi!
PlayZeeK. # GFX Postat Septembrie 29, 2022 Postat Septembrie 29, 2022 Te cunosc de atâția ani respect bro
Asistență Tehnică TS3 unguru Postat Septembrie 29, 2022 Asistență Tehnică TS3 Postat Septembrie 29, 2022
LCS PREMIUM rakzewww Postat Septembrie 29, 2022 LCS PREMIUM Postat Septembrie 29, 2022 BINE AI VENIT BOSS !!!!!!
Postări Recomandate
Arhivat
Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.