Sari la conținut

FOTBAL - Hermannstadt i-a stabilit prețul lui Baba Alhassan: ”Sub această sumă, nu stăm de vorbă”. Cât ar trebui să plătească Becali


cosm1n.

Postări Recomandate

Baba Alhassan (22 de ani), mijlocașul celor de la Hermannstadt, revelația startului de sezon în Liga 1, ar fi dorit de Gigi Becali la FCSB.

LIGA 1

Gigi Becali / Foto: captură Digi Sport

Liga Națiunilor: Italia - Anglia, vineri, 21:45, Digi Sport 1

Liga Națiunilor: Germania - Ungaria, vineri, 21:45, Digi Sport 2

Deși e mijlocaș central, Baba Alhassan a marcat de șase ori în cele 10 meciuri disputate în acest sezon la Hermannstadt. De altfel, ghanezul este al doilea cel mai bun marcator al Ligii 1, după italianul Andrea Compagno, care a început sezonul la U Craiova 1948 și a trecut ulterior la FCSB.

250 de mii de euro este cota de piață a lui Baba Alhassan, jucător ajuns în România în urmă cu doi ani, după despărțirea de Valladolid B.

Hermannstadt i-a stabilit prețul lui Baba Alhassan, care ar fi dorit de FCSB

Prestațiile lui Alhassan se pare că l-au impresionat pe Gigi Becali, însă Marcu Maniu, administratorul judiciar al lui Hermannstadt, a anunțat prețul minim pentru care sibienii ar fi dispuși să se despartă de jucătorul ghanez.

”Am citit și eu cele scrise despre un interes al lui Gigi Becali pentru Alhassan. Pe mine nu m-a căutat Gigi Becali, dar nici o altă persoană din anturajul dânsului sau de la FCSB. Nimeni din club nu știe absolut nimic despre un eventual interes al celor de la FCSB.

Vă dați seama că noi ne dorim să îl vindem în iarna asta pe Alhassan ca să mai facem și noi rost de bani, dar sub 500 de mii de euro nu stăm de vorbă cu nimeni. Nu îi vom da drumul să plece la nicio echipă sub 500 de mii de euro. De la această sumă vom începe negocierile cu cei care sunt interesați de jucătorul nostru.

În această vară noi am mai fost în negocieri cu cineva din străinătate, dar discuțiile respective nu s-au mai concretizat. Vă repet: nu am fost contactați de cineva de la FCSB, dar nici de Gigi Becali”, a declarat Marcu Maniu pentru Prosport.

În această vară, Alhassan a fost dorit și de spaniolii de la Albacete și de o formație din Israel, însă negocierile nu s-au concretizat și fotbalistul a rămas la Sibiu.

 

sursa -> www.digisport.ro

 

PTYzNiZoYXNoPWUzYmFkYjNiMjFiOTAyNWMzNDIw

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate