Sari la conținut

TENIS - Al doilea jucător de tenis al lumii a lăsat-o mască pe Barbara Schett: ”Ești atât de prostuț, Dumnezeule!”


cosm1n.

Postări Recomandate

Casper Ruud (23 de ani, locul 2 ATP), finalist la Roland Garros și US Open, participă în aceste zile la Laver Cup, competiția în care legendarul Roger Federer (41 de ani) va juca ultimul meci al carierei.

TENIS

Barbara Schett / Foto: Instagram @babsschett

Liga Națiunilor: Italia - Anglia, vineri, 21:45, Digi Sport 1

Liga Națiunilor: Germania - Ungaria, vineri, 21:45, Digi Sport 2

În cadrul unui podcast găzduit de Barbara Schett (46 de ani), fost număr 7 WTA, norvegianul a dezvăluit că a refuzat o invitație la cină din partea lui Roger Federer pentru a putea onora invitația fostei jucătoare de tenis din Austria. Reacția lui ”Babs” a făcut toți banii.

”Ești atât de prostuț, Dumnezeule!” 

”Care e cel mai important număr de telefon pe care îl ai salvat în agendă? Exceptând-o pe prietena ta, bineînțeles și pe cei apropiați. Mă refer la oameni faimoși pe care îi ai în telefon”, a întrebat Schett, iar răspunsul lui Ruud a venit imediat.

”E amuzant că mă întrebi pentru că înainte de acest Laver Cup s-a creat un grup de Whatsapp cu toți jucătorii. Și am în sfârșit numărul de telefon al lui Roger. A durat ceva timp, dar acum îl am.

Azi ne-a trimis la toți un mesaj, ar trebui să te simți onorată Barbara, pentru că în acel mesaj ne invita pe toți să luăm cina împreună azi, la 21:00. I-am răspuns: `Mi-ar plăcea să vin, dar am un podcast cu Barbara Schett`”, a fost replica lui Ruud, care a uimit-o pe Barbara Schett, potrivit Eurosport.

”Ești atât de prostuț, serios, trebuia să te fi dus la cină cu băieții ăștia. Dumnezeule!”, a spus Barbara Schett, iar Casper Ruud a continuat: ”O să iau cina cu ei mâine seară. Azi te-am prioritizat pe tine, Barbara”.

 

sursa -> www.digisport.ro

 

MCZoPTYzNiZoYXNoPThjODdkZmY4ZjMyYTJiN2Nm

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate