Sari la conținut

FOTBAL - "Am reziliat contractul cu el". Schimbare pentru Florin Niță, care nu a mai apărat de 10 luni la Sparta Praga


cosm1n.

Postări Recomandate

Florin Niță (35 de ani) traversează un moment greu al carierei, iar goalkeeper-ul român a ieșit din calculele celor de la Sparta Praga, cât și din cele ale naționalei României.

FOTBAL INTERNATIONAL

Florin Nita / Foto: Profimedia Images

Liga Națiunilor: Italia - Anglia, vineri, 21:45, Digi Sport 1

Liga Națiunilor: Germania - Ungaria, vineri, 21:45, Digi Sport 2

"Am reziliat contractul cu el". Schimbare pentru Florin Niță, care nu a mai apărat de 10 luni la Sparta Praga

Ultimul joc al lui Niță pentru Sparta Praga a fost în luna noiembrie a anului, contra celor de la Slovasko. De atunci, portarul român nu a mai prins niciun minut pentru echipa cehilor, iar acest lucru l-a făcut pe Edi Iordănescu să nu îl mai cheme pe goalkeeper pentru cele două meciuri din luna septembrie.

Mai mult, Florin Niță a rămas și fără impresar, după ce Bogdan Apostu a anunțat că a reziliat contractul cu internaționalul român.

"Vă spun un lucru în premieră: am reziliat contractul cu Florin. Au existat anumite discuții și începând cu săptămâna trecută nu îl mai reprezint oficial. Asta nu înseamnă că nu am rămas în relații foarte bune. Din păcate, nu a fost să fie în perioada asta de transferuri.

Am mai spus-o, au existat oferte. N-aș vrea să dau din casă. Eu îl apreciez foarte mult pe Florin. El a a ales să refuze anumite opțiuni bune și am ales să încheiem această colaborare. Eu sper să-și găsească o echipă pe măsura valorii sale și să evolueze la nivelul la care merită", a declarat Bogdan Apostu, potrivit sport.ro.

Motivul pentru care nu mai evoluează Florin Niță la Sparta Praga și de ce nu a plecat în vară de la echipă

Tomas Rosicky (41 de ani), directorul sportiv al celor de la Sparta Praga, a vorbit despre situația lui Florin Niță. Acesta spune că portarului român i s-a dat voie să plece liber în perioada de mercato din vară, însă goalkeeperul nu și-a găsit un alt anagajament, motiv pentru care a rămas în capitala Cehiei.

”Avem cinci portari în lot. Știu, sunt mulți. Niță? Situația lui e simplă. După ce Brian (n.r - Brian Priske, antrenorul echipei) a spus că Niță nu mai este principala variantă de portar, el a primit permisiunea de a pleca. Nu și-a găsit o echipă, așa că este în continuare jucătorul nostru. Nu este nicio problemă.

Jucătorul știa de multă vreme că poate să plece. Noi nu l-am împiedicat în niciun fel și chiar i-am promis că nu vom solicita nicio sumă de bani”, a spus Tomas Rosicky, potrivit iSport.cz.

Florin Niță mai are contract cu Sparta Praga până în vara anului viitor.

 

sursa -> www.digisport.ro

 

ZmYxN2MwMmRjNDE2ODIyYWJmZjhmZTQ4NTZi.thu

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate