LCS PREMIUM Alex06 @ LCS Postat Septembrie 14, 2022 LCS PREMIUM Postat Septembrie 14, 2022 Prenume » Alexandru Vârsta » 23 Locația » Ploiesti. Ocupație » Electrician. Hobby-uri și pasiuni » A ajuta oamenii noi, a ma juca pe laptop/calculator/telefon doar cand am eu chef si timp (bineinteles). Modalitate de contact » PM. De unde ai auzit de LEAGUECS.RO? » @Rainbow O poză cu tine (opţional) » mai tarziu! Acordă o notă comunității » din ce vad, arata frumos si placut, un 9.5/10! Alte detalii » Ma bucur sa va cunosc! Sper sa ne intelegem bine cu totii. Apropo, dc nu pot posta status update pe profilul meu? E ciudat rau de tot..
Administrator PinkyQueen @ LCS Postat Septembrie 14, 2022 Administrator Postat Septembrie 14, 2022 Buna si bine ai venit, Alex!
LCS PREMIUM KilleR-TerminatoR Postat Septembrie 14, 2022 LCS PREMIUM Postat Septembrie 14, 2022 SALUT!!! Bine ai venit la noi pe comunitate!!! Sedere placuta iti doresc!!!
LCS PREMIUM rakzewww Postat Septembrie 14, 2022 LCS PREMIUM Postat Septembrie 14, 2022 Bine ai venit man ! Daca o sa raman fara curent "in lumea asta plina de surprize" pe tine am sa te chem
Asistență Tehnică TS3 unguru Postat Septembrie 14, 2022 Asistență Tehnică TS3 Postat Septembrie 14, 2022 Welcome
LCS PREMIUM Vanthea Postat Septembrie 15, 2022 LCS PREMIUM Postat Septembrie 15, 2022 Bună! Bine ai venit pe LeagueCS! Ședere plăcută alături de noi! Ps : trebuie aprobat de către un membru din staff, statusul.
Moderators Mr.JohnnySins Postat Septembrie 15, 2022 Moderators Postat Septembrie 15, 2022 Bine ai venit!
Postări Recomandate
Arhivat
Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.