Sari la conținut

Decizie ciudată a ministrului educației din Arabia Saudită, după ce Răzvan Lucescu a câștigat Liga Campionilor Asiei cu Al Hilal


SickBoY AxBxNxHaLaB

Postări Recomandate

 

Decizie ciudată a ministrului educației din Arabia Saudită, după ce Răzvan Lucescu a câștigat Liga Campionilor Asiei cu Al Hilal

Pe străzile din Riyadh s-a revărsat o mare se suporteri, care au sărbătorit după ce echipa lui Răzvan Lucescu, Al Hilal, a câștigat Liga Campionilor Asiei. Pe lângă fanii care cântau și scandau pe străzi, au ieșit și mașini care fluturau steagurile echipei.

 

                             al hilal colaj

Cu toate acestea, ministrul educației a respins solicitarea guvernatorului regiunii Asir, prințul Turki bin Talal, ca școlile să lase elevii să plece mai repede de la cursuri, pentru a putea urmări finala. Acesta le dăduse instrucțiuni clare directorilor de școli în acest sens.

"Ministrul Educației consideră că instituțiile de învățământ reprezintă un sistem vital al societății, cu mesaje educaționale care nu se potrivesc cu implicarea în competițiile cluburilor sportive", a fost comunicatul purtătorului de cuvânt al ministerului, Ebtesam Al-Shehri.

 

Astfel, instituția consideră că "școlile trebuie să stea departe de astfel de evenimente. Altfel, în viitor, vor dori același lucru și suporterii altor echipe", potrivit publicației Arabnews.

În ciuda acestei recomandări a ministrului, mulți părinți și-au ținut copiii acasă în ziua meciului sau i-au luat mai devreme de la școală.

 

"Fiul meu este un fan convins. I-am spus că o să-l iau mai devreme de la școală, dar nu m-a crezut și nu a vrut să rateze meciul. A fost absent de la ore", a spus Um Abdulrahman, mama unui copil de 7 ani.

Echipa lui Răzvan Lucescu, Al Hilal, a câștigat Liga Campionilor Asiei. Sărbătoare pe străzile din Riyadh

 

Bucuria a fost atât de mare încât responsabilul care s-a ocupat de organizarea petrecerii pe străzi, Turki Al Sheikh, a decis ca "în seara asta totul va fi redus la jumătate, de la prețurile cafenelelor, restaurantelor și cinematografelor, la taxele de acces pe bulevardul principal. În plus, vor fi și artificii".

 click aici pentru sursa

Al Hilal a învins Urawa Reds cu 2-0 în returul finalei din Liga Campionilor Asiei, după ce s-a impus cu 1-0 și în tur.

Fotbaliştii saudiţi au mers peste Răzvan Lucescu la conferinţa de presă a antrenorului român de după succesul de la Saitama: au întrerupt speech-ul acestuia, l-au îmbrăţişat şi l-au stropit cu apă pe Lucescu.

 

Lucescu (50 de ani) este al doilea antrenor român care câştigă Liga Campionilor Asiei, după Anghel Iordănescu, campion atât cu Al Hilal, cât şi cu Al Ittihad.

Al Hilal-ul lui Răzvan Lucescu va juca în finalul anului la Mondialul cluburilor, unde va debuta pe 14 decembrie, contra campioanei Africii, Esperance de Tunis. Dacă va trece de tunisieni, noua campioană a Asiei va înfrunta în semifinale Flamengo, pe 17 decembrie.

 

 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate