• Like 2
  • UP 1
  • I'm loving it 2
Jump to content

Cerere Grad - LoLyTiZz

FairyTail

Recommended Posts

Posted

Numele tău : Raul

Vârsta ta :24

Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: Cu un om in plus .Nimica altceva

Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : Creare lucrari 3d si 2d (photoshop si modele pe maya / gr2 to 3dmax.) si Photoshop Aftereffects sau liqud (gift /small video) imi cer scuze dar intrebaree nu era referitoare la ts3 asa ca o retific si prin edit . 

Pot ajuta cu activitate si pastrare unui limbaj licentios pe ts3 :) si cu orice altceva legat de teamspeak :) . 

Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : Nup 

Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): Asistant pe Leaguecs

UniqueID :C/3iujNtFV4FF1+KeLt/1a2qtzg=

• Girls
Posted

Eu îți dau pro, dar nu prea are legătură ce ai spus tu aici * Creare lucrari 3d si 2d (photoshop si modele pe maya / gr2 to 3dmax.) si Photoshop Aftereffects sau liqud (gift /small video) * cu asistența.

Oricum, pro. 

Posted

Salutare! sincer cererea ta de asistenta nu mi-a oferit pic de incredere pentru acest proiect, cu abilitatile pe care le detii te asteptam cu o cerere la echipa de GFX designers daca doresti, acolo se cauta astfel de lucruri, dar acum de la mine ai un :contra:

Posted

CONTRA ,scuze dar mai bine ai face o cerere pentru a intra in echipa de GFX cred că ai ajuta mai mult acolo și pe viitor sa faci și cererea de grad pe Ts.

Succes !!!

• LCS PREMIUM
Posted

:pros:Merita o sansa. Daca ai timp sa te ocupi si de partea de design, te astept cu un REPLY la acest topic (CLICK AICI)  dupa modelul dat!

Posted

Imi cer scuze tuturora intreabare e legata de comunitate nu ts3 find si obosit am scris altceva pot ...

Pe scurt pot ajuta cu activitate si tinerea in locurile cu cuvinta a unui limbaj adecvat . 

Posted

Nu vad motivul pentru care sa-ti dau "Contra"

De la mine ai :pros:.

Spor la treaba si sa ne auzim pe asistenta.

Posted

Salut,

sunt de părere ca fiecare dintre noi merita o șansa. Așa ca o sa ți ofer un :pros:

Cu stima , 

Piticuu. @LEAGUECS.RO

• LCS PREMIUM
Posted

:acceptat:

Te asteptam la canalul de asistenta pentru a intra in posesia gradului.

Bun venit in staff!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Terms of Use & Privacy Policy