FairyTail Posted July 31, 2022 Posted July 31, 2022 Numele tău : Raul Vârsta ta :24 Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: Cu un om in plus .Nimica altceva Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : Creare lucrari 3d si 2d (photoshop si modele pe maya / gr2 to 3dmax.) si Photoshop Aftereffects sau liqud (gift /small video) imi cer scuze dar intrebaree nu era referitoare la ts3 asa ca o retific si prin edit . Pot ajuta cu activitate si pastrare unui limbaj licentios pe ts3 si cu orice altceva legat de teamspeak . Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : Nup Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): Asistant pe Leaguecs UniqueID :C/3iujNtFV4FF1+KeLt/1a2qtzg=
Girls Queen of Frostbite Posted August 1, 2022 Girls Posted August 1, 2022 Eu îți dau pro, dar nu prea are legătură ce ai spus tu aici * Creare lucrari 3d si 2d (photoshop si modele pe maya / gr2 to 3dmax.) si Photoshop Aftereffects sau liqud (gift /small video) * cu asistența. Oricum, pro.
JustRoberto Posted August 1, 2022 Posted August 1, 2022 Salutare! sincer cererea ta de asistenta nu mi-a oferit pic de incredere pentru acest proiect, cu abilitatile pe care le detii te asteptam cu o cerere la echipa de GFX designers daca doresti, acolo se cauta astfel de lucruri, dar acum de la mine ai un
MaNiFeSt: @ AdD Posted August 1, 2022 Posted August 1, 2022 CONTRA ,scuze dar mai bine ai face o cerere pentru a intra in echipa de GFX cred că ai ajuta mai mult acolo și pe viitor sa faci și cererea de grad pe Ts. Succes !!!
LCS PREMIUM unguru Posted August 1, 2022 LCS PREMIUM Posted August 1, 2022 Merita o sansa. Daca ai timp sa te ocupi si de partea de design, te astept cu un REPLY la acest topic (CLICK AICI) dupa modelul dat!
FairyTail Posted August 1, 2022 Author Posted August 1, 2022 Imi cer scuze tuturora intreabare e legata de comunitate nu ts3 find si obosit am scris altceva pot ... Pe scurt pot ajuta cu activitate si tinerea in locurile cu cuvinta a unui limbaj adecvat .
SmoKey Posted August 1, 2022 Posted August 1, 2022 Nu vad motivul pentru care sa-ti dau "Contra" De la mine ai . Spor la treaba si sa ne auzim pe asistenta.
Piticuuu. Posted August 1, 2022 Posted August 1, 2022 Salut, sunt de părere ca fiecare dintre noi merita o șansa. Așa ca o sa ți ofer un Cu stima , Piticuu. @LEAGUECS.RO
LCS PREMIUM KilleR-TerminatoR Posted August 1, 2022 LCS PREMIUM Posted August 1, 2022 si cum au spus mai sus colegii fa o cerere si la partea de design https://leaguecs.ro/forum/forum/26-aplică-pentru-designer/ daca te ocupi cu asea ceva...multa bafta!!!
Global-Moderators PlayZeeK. # GFX Posted August 1, 2022 Global-Moderators Posted August 1, 2022 succes
LCS PREMIUM Bombo | ftw. Posted August 1, 2022 LCS PREMIUM Posted August 1, 2022 Te asteptam la canalul de asistenta pentru a intra in posesia gradului. Bun venit in staff!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.