Kobra Posted July 30, 2022 Posted July 30, 2022 Nume : Kobra Care este sugestia/propunerea dumneavoastră? : Propun rearanjarea sidebar-ului intr-un mod in care sa fie si util , am dat join la steam group (now what?),ramane acolo sus forever si pt a ajunge la topicuri recente (chestie care chiar ma intereseaza) trebuie sa dau de fiecare data scroll pana in josul paginii. Consider ca tot ce tine de 'recent' (recent topics,recent status updates,recent posts) ar trebui sa fie imediat dupa anunturi in sidebar. Cum va ajuta această sugestie/propunere comunitatea? : Nu mai dam scroll pana ne dor degetele de fiecare data cand dam refresh la pagina.
LCS PREMIUM ᴹᴿIuLyAnNn ;x Posted July 30, 2022 LCS PREMIUM Posted July 30, 2022 Succes !! Mi se pare o idee buna , care usureaza membri ca sa vada ce e nou pe forum postat !
Community Founders John @ Anormalii Posted August 8, 2022 Community Founders Posted August 8, 2022 PRO . Dupa ce revine lumea din vacante , cred ca se poate implementa.
LCS PREMIUM Mr.JohnnySins Posted August 8, 2022 LCS PREMIUM Posted August 8, 2022 PRO o idee destul de bună
LCS PREMIUM Alex06 @ LCS Posted September 17, 2022 LCS PREMIUM Posted September 17, 2022 La 30.07.2022 la 8:26, Kobra a spus: Nume : Kobra Care este sugestia/propunerea dumneavoastră? : Propun rearanjarea sidebar-ului intr-un mod in care sa fie si util , am dat join la steam group (now what?),ramane acolo sus forever si pt a ajunge la topicuri recente (chestie care chiar ma intereseaza) trebuie sa dau de fiecare data scroll pana in josul paginii. Consider ca tot ce tine de 'recent' (recent topics,recent status updates,recent posts) ar trebui sa fie imediat dupa anunturi in sidebar. Cum va ajuta această sugestie/propunere comunitatea? : Nu mai dam scroll pana ne dor degetele de fiecare data cand dam refresh la pagina. Pro o idee buna! Ar fii ceva sa se adauge o sageata, gen esti sus de tot si sa iti apara in dreapta jos pe unde este linia de unde dai scroll down si sa te duca in josul paginii, dupa ce ai ajuns in josul paginii sa iti apara alta sageata care te duce in susul paginii! Cred ca suna mai bine asa, zic eu. Dar oricum, pro !
tiganu. Posted September 17, 2022 Posted September 17, 2022 O propunere foarte buna. Și eu am întâmpinat aceste deranj, dar ma gândeam ca nu se poate realiza din cauza temei și sa nu strice tema.
Master_kill Posted September 17, 2022 Posted September 17, 2022 La 30.07.2022 la 8:26, Kobra a spus: Nume : Kobra Care este sugestia/propunerea dumneavoastră? : Propun rearanjarea sidebar-ului intr-un mod in care sa fie si util , am dat join la steam group (now what?),ramane acolo sus forever si pt a ajunge la topicuri recente (chestie care chiar ma intereseaza) trebuie sa dau de fiecare data scroll pana in josul paginii. Consider ca tot ce tine de 'recent' (recent topics,recent status updates,recent posts) ar trebui sa fie imediat dupa anunturi in sidebar. Cum va ajuta această sugestie/propunere comunitatea? : Nu mai dam scroll pana ne dor degetele de fiecare data cand dam refresh la pagina. O idee buna !
Community Founders Ares Posted September 17, 2022 Community Founders Posted September 17, 2022 @Alexandru tu ce zici de aceasta propunere? Avand in vedere ca tu te ocupi de maintenanta temei, las la decizia ta ! Din punctul meu de vedere, este ok !
Community Developer Alexandru Posted September 17, 2022 Community Developer Posted September 17, 2022 Din punctul meu de vedere, propunerea ta e banală, fără supărare. De ce să ne complicăm doar că nu vrei să dai cu 2 scroll-uri mai mult.. Legat de grup-ul cu steam, nu e așa ușor să faci după ce ești intrat în grup să dispară de acolo, da există mai multe posibilități de a face ceva să dispară grupul de acolo după primul click sau după ce ai intrat, dar ne complicăm degeabea.. + Acel script e făcut pur și simplu printr-un API de la steam, nu este interogat cu acest forum, este un simplu link practic către grup. Despre aranjarea sidebar-urilor rămâne la decizia administrativă, nu depinde de mine ca un support să aranjez unele chestii. Propunere respinsă din partea mea, legat de aranjarea iei legătura cu @X-Tream @Ares @Pomarleanu etc
Community Founders Ares Posted September 17, 2022 Community Founders Posted September 17, 2022 In urma discutiilor la nivel administrativ, legata de aceasta propunere, cu parere de rau, RESPINSA !
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.