Sari la conținut

[FOTBAL] Gigi Becali a declarat război maghiarimii lui Viktor Orban ” Deci cât sunt eu în fotbal, Viktor Orban, pofta-n cui. „


Ciudățel

Postări Recomandate

 

Gigi-Becali-o-noua-lovitura-de-25-de-milioane-de-euro-2-scaled.jpg

Echipa de fotbal Dunajska Streda este viitoarea adversară a celor de la FCSB, în caz că roș-albaștrii trec de Saburtalo, diseară, ora 20.00, în manșa retur a turului doi preliminar Conference League.

Dunajská Streda (în maghiară Dunaszerdahely, în germană Niedermarkt, în traducere din slovacă și maghiară, Miercurea Dunării) este un oraș cu 28.000 locuitori, dintre care 79,75% maghiari, 15,26% slovaci, 1,50% romi și 0,63% cehi.

Orașul este în regiunea Trnava, stadionul echipei se numește MOL Arena, iar localitatea este înfrățită cu Odorheiu Secuiesc.

Guvernul maghiar investește zeci de milioane de euro în fiecare an în comunitățile maghiare din țările vecine. Documentele arată că doar o singură agenție a guvernului maghiar – Gabor Bethlen Fund – a alocat peste 144 de milioane de euro unor entități din Slovacia din 2011 încoace.

„Banii au fost trimiși către organizații culturale, Biserica Creștină Reformată, pentru reconstrucția școlilor și grădinițelor, mass-media, dar Budapesta a susținut și simboluri importante – clubul de fotbal slovac FC DAC Dunajská Streda și academia sa de fotbal. De asemenea, mii de euro au ajuns pe conturile organizațiilor legate de politicienii maghiari slovaci”, scriu anumite site-uri de la Bratislava.

„Dacă Sepsi cumva se ridică, o să investesc eu mai mulţi bani ca Viktor Orban. Că nu îi las pe unguri să treacă peste FCSB niciodată în viaţa lor. Să nu se creadă că e ameninţare sau discriminare. Dar pe Sepsi OSK îi vom ţine mereu la respect acolo.

Dacă ei prind putere, eu mai investesc 10 milioane de euro. Tot ce e neam cu Sepsi OSK îi voi spulbera… la fotbal, nu la altele. Viktor Orban poate să vină cât vrea el pe stadioane, că tot râul, ramul… aşa că, duşmani. Deci cât sunt eu în fotbal, Viktor Orban, pofta-n cui.

Eu acum o să vreau să mă bat cu Guvernul Ungariei… ei să bage bani, eu să bag, să vedem care e mai tare. Îi invit la luptă. Sepsi OSK cu Viktor Orban şi eu cu FCSB. I-am aruncat mănuşa lui Viktor Orban-rusul, Viktor Orban-Putin”, a declarat miercuri la prânz Becali.

sursa

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate