b0rn0key Posted June 23, 2022 Posted June 23, 2022 Seara buna dragilor, am revenit cu un nou interviu, iar asta seara il avem alaturi de noi pe @Laza! Who is LAZA [Reporter] b0rn0key: Pentru inceput vreau sa ti aflu intregul nume, deoarece din cate stiu acesta este un prefix, o prescurtare. [Junior Moderator] Laza: Lazaschevici Andrei Alexandru. [Reporter] b0rn0key: Spune-ne te rog ce varsta ai si daca muncesti sau esti inca pe bancile scolii. [Junior Moderator] Laza: Am varsta de 18 ani si de abia am terminat scoala. [Reporter] b0rn0key: Fa ne o scurta descriere despre tine (in afara ca ti place berea [Junior Moderator] Laza: Pai sunt prietenos,sociabil,glumet.(Imi place si vinul/vodka) [Reporter] b0rn0key: Care sunt pentru tine cele mai rafinate calitati pentru tine?: [Junior Moderator] Laza: Calm,inteleg glumele,saritor. [Reporter] b0rn0key: Cum iti place sa ti petreci timpul liber? Cu prietenii, cu familia sau petrecand ore pe calculator?: [Junior Moderator] Laza: Pai imi place sa il petrec pe pc,cu prietenii, cu familia. Depinde de ce vr sa fac. [Reporter] b0rn0key: Ce scopuri in viata ai si ce scopuri crezi ca le-ai realizat pana acum ? [Junior Moderator] Laza: Deocamdata nu am nimic in gand,dar poate pe viitor voi vedea. [Reporter] b0rn0key: Care este frica ta? [Junior Moderator] Laza: Paianjeni [Reporter] b0rn0key: Cum decurce o zi din viata ta ? [Junior Moderator] Laza: Pai ma trezesc,beau cafeaua,mai fac ceva treaba pe acasa si dupa la pc sau pe afara. [Reporter] b0rn0key: Detii un vehicul personal ? Ce masina ti-ar placea sa conduci pe viitor ? [Junior Moderator] Laza: Nu detin inca,dar pe viitor as vrea sa conduc un Audi A4 B8. Laza in LeagueCs [Reporter] b0rn0key: Ce parere ai despre comunitatea LEAGUECS & administratia acesteia ? [Junior Moderator] Laza: Este o comunitate foarte mare si administratia este foarte activa in caz ca ai vreo problema. [Reporter] b0rn0key: Ce te-a facut sa alegi comunitatea LEAGUECS ? [Junior Moderator] Laza: Pai am ales sa incerc o comunitate noua si sa intalnesc persoane noi. [Reporter] b0rn0key: Care a fost prima ta impresie despre aceasta comunitate,staff si ce ne poti spune despre cum evolueaza lucrurile ? [Junior Moderator] Laza: Prima mea parere a fost foarte buna,staff-ul este de treaba si lucrurile evolueaza foarte bine. [Reporter] b0rn0key: Cum a inceput pasiunea ta pentru administrare/moderare forum? [Junior Moderator] Laza: M-am gandit sa incerc ceva nou si sa invat. [Reporter] b0rn0key: Poti enumera cativa din "prietenii" tai de pe acest forum / ts ? [Junior Moderator] Laza: @b0rn0key @PlayZeeK. # GFX @Andrei @ LeagueCS @jEko @ @WhySoSerious | ftw. @Phor @SmoKey @JustRoberto @Tarzy [Reporter] b0rn0key: Un mesaj pentru utilizatorii comunitatii LEAGUECS ? [Junior Moderator] Laza: Ramaneti aici ca este o comunitate foarte frumoasa si cu staff foarte bun. [Reporter] b0rn0key: Multumesc pentru atentia acordata si pentru raspunsurile sincere. O seara placuta in continuare ! [Junior Moderator] Laza: Multumesc si eu pentru invitatie. O seara placuta in continuare si tie. Iata acesta a fost minunatul nostru coleg @Laza! Iti urez mult succes in continuare in ceea ce vei face si nu pleca de aici ca ti da @Tarzyflood Astept pareri si daca v a placut type
LCS PREMIUM Andt. Posted June 23, 2022 LCS PREMIUM Posted June 23, 2022 Un interviu frumos , aveti amandoi o din partea mea ! @LazaGrija de tine bro , esti un om bun cu intetii si mai bune , mult succes in tot ce vrei sa faci !
LCS PREMIUM Tarzy Posted June 23, 2022 LCS PREMIUM Posted June 23, 2022 Acum 17 minute, b0rn0key a spus: Seara buna dragilor, am revenit cu un nou interviu, iar asta seara il avem alaturi de noi pe @Laza! Who is LAZA [Reporter] b0rn0key: Pentru inceput vreau sa ti aflu intregul nume, deoarece din cate stiu acesta este un prefix, o prescurtare. [Junior Moderator] Laza: Lazaschevici Andrei Alexandru. [Reporter] b0rn0key: Spune-ne te rog ce varsta ai si daca muncesti sau esti inca pe bancile scolii. [Junior Moderator] Laza: Am varsta de 18 ani si de abia am terminat scoala. [Reporter] b0rn0key: Fa ne o scurta descriere despre tine (in afara ca ti place berea [Junior Moderator] Laza: Pai sunt prietenos,sociabil,glumet.(Imi place si vinul/vodka) [Reporter] b0rn0key: Care sunt pentru tine cele mai rafinate calitati pentru tine?: [Junior Moderator] Laza: Calm,inteleg glumele,saritor. [Reporter] b0rn0key: Cum iti place sa ti petreci timpul liber? Cu prietenii, cu familia sau petrecand ore pe calculator?: [Junior Moderator] Laza: Pai imi place sa il petrec pe pc,cu prietenii, cu familia. Depinde de ce vr sa fac. [Reporter] b0rn0key: Ce scopuri in viata ai si ce scopuri crezi ca le-ai realizat pana acum ? [Junior Moderator] Laza: Deocamdata nu am nimic in gand,dar poate pe viitor voi vedea. [Reporter] b0rn0key: Care este frica ta? [Junior Moderator] Laza: Paianjeni [Reporter] b0rn0key: Cum decurce o zi din viata ta ? [Junior Moderator] Laza: Pai ma trezesc,beau cafeaua,mai fac ceva treaba pe acasa si dupa la pc sau pe afara. [Reporter] b0rn0key: Detii un vehicul personal ? Ce masina ti-ar placea sa conduci pe viitor ? [Junior Moderator] Laza: Nu detin inca,dar pe viitor as vrea sa conduc un Audi A4 B8. Laza in LeagueCs [Reporter] b0rn0key: Ce parere ai despre comunitatea LEAGUECS & administratia acesteia ? [Junior Moderator] Laza: Este o comunitate foarte mare si administratia este foarte activa in caz ca ai vreo problema. [Reporter] b0rn0key: Ce te-a facut sa alegi comunitatea LEAGUECS ? [Junior Moderator] Laza: Pai am ales sa incerc o comunitate noua si sa intalnesc persoane noi. [Reporter] b0rn0key: Care a fost prima ta impresie despre aceasta comunitate,staff si ce ne poti spune despre cum evolueaza lucrurile ? [Junior Moderator] Laza: Prima mea parere a fost foarte buna,staff-ul este de treaba si lucrurile evolueaza foarte bine. [Reporter] b0rn0key: Cum a inceput pasiunea ta pentru administrare/moderare forum? [Junior Moderator] Laza: M-am gandit sa incerc ceva nou si sa invat. [Reporter] b0rn0key: Poti enumera cativa din "prietenii" tai de pe acest forum / ts ? [Junior Moderator] Laza: @b0rn0key @PlayZeeK. # GFX @Andrei @ LeagueCS @jEko @ @WhySoSerious | ftw. @Phor @SmoKey @JustRoberto @Tarzy [Reporter] b0rn0key: Un mesaj pentru utilizatorii comunitatii LEAGUECS ? [Junior Moderator] Laza: Ramaneti aici ca este o comunitate foarte frumoasa si cu staff foarte bun. [Reporter] b0rn0key: Multumesc pentru atentia acordata si pentru raspunsurile sincere. O seara placuta in continuare ! [Junior Moderator] Laza: Multumesc si eu pentru invitatie. O seara placuta in continuare si tie. Iata acesta a fost minunatul nostru coleg @Laza! Iti urez mult succes in continuare in ceea ce vei face si nu pleca de aici ca ti da @Tarzyflood Astept pareri si daca v a placut type Un interviu bine pus la punct si conturat. Cat despre ce mi-a placut cel mai mult in acest interviu, a fost ultima parte. Salutari @b0rn0keysi @Laza
Daimond Kane Posted June 23, 2022 Posted June 23, 2022 Tare fain interview-ul! Încă o dată se subliniază faptul că @Tarzy e pericol public și trebuie ținut bine ca să nu se dezlănțuie! Vă urez mult succes în continuare tuturor! Spor în toate! #COMUNITATEA LEAGUECS
LCS PREMIUM xxhevvoxx♔ Posted June 28, 2022 LCS PREMIUM Posted June 28, 2022 ''[Junior Moderator] Laza: Nu detin inca,dar pe viitor as vrea sa conduc un Audi A4 B8.'' imi plac planurile tale de viitor @Laza Frumos interviu, felicitari amandurora
SmoKey Posted June 28, 2022 Posted June 28, 2022 Foarte frumos interviul , ai ganduri pentru viitor ceea ce e bine , succes si bravo amandurora pentru interviu.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.