Sari la conținut

[ FOTBAL ] Ce l-a făcut pe Gigi Becali să se răzgândească și să investească ”peste un milion de euro în trei transferuri


cosm1n.

Postări Recomandate

Gigi Becali (63 de ani) a anunțat la finalul sezonului că va aduce jucători la FCSB în această perioadă de mercato doar dacă aceștia pot fi luați gratis.

LIGA 1

  • Gigi Becali, patronul echipei FCSB / Foto: Inquam Photos / Octav Ganea
  • Tenis: Sorana Cîrstea - Donna Vekic, vineri, 13:00, Digi Sport 2
  • Tenis: Simona Halep - Katie Boulter, vineri, 17:00, Digi Sport 2

Câteva săptămâni mai târziu, patronul FCSB-ului a revenit asupra deciziei și a transmis că va cumpăra trei jucători, doi fundași centrali și un atacant, toți trei din străinătate, în schimbul cărora va plăti o sumă care trece de un milion de euro.

Ce l-a făcut pe Gigi Becali să se răzgândească și să investească ”peste un milion de euro în trei transferuri”

Ce l-a făcut pe Gigi Becali să se răzgândească? Furia pe care i-au provocat-o cei din conducerea FRF, pe care vrea să-i demită, și dorința de a demonstra că se pot obține rezultate în România, pentru a fi un exemplu.

Am luat hotărârea asta acum, după am văzut ce se întâmplă, mi-am dat seama că trebuie să demonstrez eu înainte ca să pot lua atitudine.

Ca să nu mai câștige ei (n.r. cei de la CFR Cluj) campionatul cu decizii, trebuie să fie nu mai fie bătaie la cataramă și să iau titlul la 15-20 de puncte distanță de ei. Asta o să fac!”, a declarat Gigi Becali, la Fotbal Club, de la Digi Sport.

FCSB a pierdut trei fundași centrali

În această perioadă, FCSB a rămas fără toți cei trei fundași centrali pe care s-a bazat în a doua jumătate a stagiunii precedente. Andrei Miron și Paulo Vinicius au plecat, în timp ce Iulian Cristea s-a accidentat și va sta departe de gazon până în startul anului viitor.

Astfel, FCSB a rămas doar cu improvizațiile Denis Haruț, Ovidiu Popescu și Mihai Lixandru pentru poziția de fundaș central, iar Gigi Becali a decis să aducă cel puțin doi stoperi.

 

sursa => www.digisport.ro

NjM2Jmhhc2g9YjYwMjBkZGYzM2Q1ZDYzM2I1Yzk1

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate