kroko Postat Iunie 15, 2022 Postat Iunie 15, 2022 Nume actual: KeeenzOOr Numele pe care il doriti: kRoko# Motivul pentru care doriti sa il schimbati: M-am obisnuit cu numele kRoko# + multe persoane ma stiu cu numele respectiv Link de la ultima cerere: -
Global-Moderators PlayZeeK. # GFX Postat Iunie 15, 2022 Global-Moderators Postat Iunie 15, 2022 Acum 26 minute, KeeenzOOr a spus: Nume actual: KeeenzOOr Numele pe care il doriti: kRoko# Motivul pentru care doriti sa il schimbati: M-am obisnuit cu numele kRoko# + multe persoane ma stiu cu numele respectiv Link de la ultima cerere: - Acel nume de utilizator este folosit de alt membru. trebuie sa alegi un alt nickname
kroko Postat Iunie 15, 2022 Autor Postat Iunie 15, 2022 Nu pot sa pun de exemplu kroko/kRoko2007?Daca nu,puneti numele Adrian@ZM.LEAUGE.CS.RO
Global-Moderators PlayZeeK. # GFX Postat Iunie 15, 2022 Global-Moderators Postat Iunie 15, 2022 Acum 4 minute, KeeenzOOr a spus: Nu pot sa pun de exemplu kroko/kRoko2007?Daca nu,puneti numele Adrian@ZM.LEAUGE.CS.RO Done
Postări Recomandate
Arhivat
Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.