Sari la conținut

Vreau sa deschid un server, se merita?


Paddy

Postări Recomandate

Salutari.

Scuzati-ma daca nu postez dupa model doar ca as dorii sa vorbesc deschis si direct.

Sunt fost proprietar de server de CS 1.6 tinut din 2010 pana la finalul lui 2018 timp de 2 ani am tinut aproape doua servere in TOP3/10 GameTracker.

La ora actuala nu stiu ce sa mai spun... e greu sa gasesti oameni Romani activi si asa mai departe sa fie o comunitate frumoase pe chat-ul unui server de CS 1.6

Sunt dispus sa deschid un server CLASSIC sau CS:GO garantez ca va fi 32/32 non-stop, asta nu va fi o problema doar ca am nevoie de putina sustinere pe partea de admin/boost romanesc capabil sa bage jucatori romani nu BOTI !

Candva colaboram cu Radu de la SetMaster dar din pacate a renuntat la tot din cate stiu.

Se mai merita CS 1.6 in zilele de astazi sau sa renunt !?

In cazul in care o sa cumpar un server !

Numele : PAD.LEAGUECS.RO 

Gazduire : NEO/TNI/KROND

MOD : CLASSIC SAU CS:GO

Si sunt in cautare de STAFF CAPABIL SI ACTIV ! :)

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu, nu se mai merita….se gasesc foarte greu oameni pt echipa iar boosturile au ajuns la preturi de chirie in Cluj. 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Despre boost, noi pe serverul newlifezm.leaguecs avem 2 servicii

Gametrackers.rs pe care îl aveam luat dinainte, și s-au plătit 100e pt o lună. De acum vom plăti 70 datorita parteneriatului.

Când aveam doar acest boost, era slab rău, ca număr de playerii abia abia dacă treceam de 12 13 și aia doar străini. Bine și ip-ul era la început și poate acum daca am avea doar ăla ar fi mai bine..dar deocamdată folosim și westboost in paralel

Westboost - 130e (turbo boost) am avut pt o jumătate de zi și boostul ăla mai ieftin, dar se simțea foarte puțin..după o oră de turbo boost aveam deja serverul la peste 20 jucători. Iar tocmai ieri am făcut o lună de când le avem in paralel, turbo boost și gtrs. Și am mai luat o lună de turbo, pentru că suntem mulțumiți. Intra și români din când în când 

 

Faza e ca e greu de susținut 200e /luna doar pentru boost chiar și cu pachetele de vip pe care le oferim .și mai vin unii bani înapoi. Însă ieși pe gaura. Acum, poate pe clasic sau srv de CSGO, se populează mai repede..dar mă îndoiesc. Exista o multitudine de servere, un jucător are de unde alege. De ce ar intra fix pe serverul tau..că e clasic că oricare altul. Mereu am susținut că trebuie să atragi playerii cu ceva fie gratis, fie nou. Trebuie sa ii captezi atenția atunci când se uită pe forum/pe lista de servere din cs..etc.

Majoritatea serverelor cu medie de playeri peste 28, au boosturi de la mai multe firme in paralel. Că altfel, ajungi ca toate serverele moarte de pe indun.gi

 

Daca îți permiți, do it, daca nu, alege un server care îți place și deschide o discuție cu ownerul, și deveniți parteneri. Ai fi surprins, ar putea să funcționeze foarte bine. Tot ce contează într-adevăr, este comunicarea.

Pe serverul newlifezm, avem ip de o luna, media gametracker.com zice 14 in ultimă luna, pe gametracker.rs avem medii și de 20 sau peste 20 pe ultimele 12h și 24h. Deobicei seara până noaptea târziu avem jucători. In unele perioade avem și serverul plin. In jur de ora 21-23 de multe ori e plin și încercăm să ținem cat mai mulți jucători, punând mape care știm că merg bine.

am avut nopți când la 3 noaptea erau 16/32 :)))

 

Asta sa îți faci o idee, ce și cât și cum a ajutat boostul

 

Remember this..quality over quantity.

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pe modul clasic, cu gtrs 15/32 nu ajungi nici macar seara. E foarte greu acum sa ai un server po**t. Ce greseala fac acum majoritatea? Folosesc aceleasi pluginuri (indiferent de mod) si nu observa ca au memory leak-uri, le descarca resurse aiurea si muulte altele. Ah, sa nu uitam, boost-uri cu jucatori bindati/autoconnect sau care se plimba pe 100 servere in 30 minute. Exemplu: https://www.gametracker.com/search/?search_by=online_offline_player&query=lugz1981

http://css.setti.info/boosted-servers/ la boost extra list o sa vezi un boost de genul, goldboost. Restul, se poate descoperi fara mine.

Merita? Nu, insa poti face ceva frumos daca stii exact ce sa cumperi, de unde si daca testezi. Majoritatea cumpara aiurea, baga sume de 400-500 euro chiar, dar nu se intampla magia serverului full. Serverul full se mentine cu jucatori care isi petrec serverul, nu care sunt redirectionati in stanga-dreapta. Ai exemplu mai sus si ce ai auzit vip-boost, turbo, gold, top-boost, mega si mai adaugam, se intampla acelasi lucru. Da, poti sa ai si asa ceva, dar sa stii exact si ce ti se baga + cantitatea. 

 

Eu pot sa iti ofer sfaturi din ce am testat pe mod respawn, fiind unul dintre cele mai bune moduri unde nu ai resurse. Pe zombie e frumos, insa si acolo, minim 200e si un addon placut. PM daca vrei si alte sfaturi, cheers.

P.S: CSGO 2022 in Romania? Nu!

 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sincer, mai bine te apuci de un sv de CS:GO real. Chiar daca nu sunt boosturi pe CS:GO, de 200€ iti faci reclama ok. Foarte multi se joaca GO, si daca faci ceva frumos poate faci si profit din CS:GO. Pe 1.6 sv public ca sa atrag jucatorii am dat si premiu de 100€ lunar pt cei din top15 cu tot cu boost de 260€ activ, degeaba :D. 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Avem si noi jucatori de astia, nu stiu de la care boost provine sincer.

Plus, am uitat sa mentionez. Avem si cateva VPS-uri cumparate, si am facut 300 redirecte per vps. Avem unele care merg bine, avem unele care merg prost.. lipsa noastra de timp isi zice cuvantul (pt configurare cat mai ok)

Pe unele avem 4-5 drop-uri, pe unele 10. Au mers mai bine la inceput, mai trebuie sa vedem daca le tinem.

 

In final, timpul isi va spune cuvantul. Facem eforturi mari sa tinem jucatorii ce intra...ammo gratis, jetpack, moduri etc. ca poate se mai intoarce. Pe clasic, ce ai putea sa dai, sa tii jucatorii?

Ar mai fi o varianta, pe care n-am mai vazut-o de mult

Un server pop.ulat, ar putea, contra-cost/sau free, sa faca reclama unuia mai putin pop.ulat. iar ca metoda de conectare rapida scriind /server si sa apara serverul tau de ex. Aceasta metoda o foloseau fondatorii comunitatii unde ma jucam eu pentru ca ei aveau toate serverele...

Bafta multa!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Fondator

Salut . Cred ca ai gresit putin subiectul acestei sectiuni . In cazul in care doresti sa deschizi un server ,  exista un model care trebuie respectat iar discutiile de mai sus trebuiesc avute intr-un cadru privat sau pe Teamspeak . 

Aceasta discutie este mai mult off topic , aici este o sectiune de market si are un regulament destul de clar .

Ca sa iti raspund , ca un detinator de server vechi , este foarte greu sa deschizi acum un sv nou si sa te astepti "sa se merite" .  Sfatul meu pentru tine este sa iti alegi un server deja creat , cunoscut si sa te implici in dezvoltarea lui sau sa pierzi cateva ore pe zi , bani si nervi pt a aduna toate elementele necesare crearii unui server nou. 

Pana una alta discutia se opreste aici si am rugamintea sa respectati sectiunea si regulamentul . Exista la categoria de detinatori multe discutii despre boosturi ( la care vei avea acces in cazul in care decizi sa deschizi un server in comunitate ) , ai optiunea "partenerilor nostri in materie de boosting" .

Succes in decizia pe care o vei lua  . Daca doresti , poti deschide un nou topic respectand modelul si regulamentul sectiunii . Acest topic va fi incihis . Multumesc.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate