Sari la conținut

[FOTBAL] DDB continuă să vireze sume importante către Dinamo. Câți bani au primit “roș-albii” în ultimele 14 zile


Postări Recomandate

Dinamo București are datorii de peste 9 milioane de euro, conform bilanțului financiar pentru anul 2021. Fanii din Programul DDB continuă să ajute echipe cu sume importante, strânse din abonamente și donații.

PWYxN2ZlMGM3ZjNiMmVkNzIxNDllYTAzM2UwNzg2

Dinamo a primit aproape 100.000 de euro de la Programul DDB în ultimele două săptămâni

Programul DDB, care are peste 15.000 de membri, a virat în ultimii doi ani în conturile clubului peste 2,5 milioane de euro, bani care au salvat echipa de la faliment.

Întrucât Dinamo n-a găsit deocamdată un investitor, Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al clubului, le-a transmis fanilor că este necesară în continuare susținerea lor.

Fanii-acționari din programul DDB au făcut bilanțul financiar pentru ultimele 14 zile și au transmis un comunicat către toți membrii.

DDB a virat către clubul Dinamo peste 93.000 de euro în ultimele două săptămâni, bani care au mers pentru plata salariilor. Peste 150.000 de euro este fondul lunar de salarii la Dinamo.

“Dorim să te ținem la curent cu ultimele sume de bani transferate din Program DDB către club. În urmă cu două săptămâni au fost virați 350.000 lei. Săptămâna trecută alți 50.000 lei. Ieri și azi s-au virat alți 60.000 lei.

În total, 460.000 lei în ultimele două săptămâni. Pentru toate aceste sume s-au semnat contracte de împrumut. Sumele provin din cotizații, din bilete virtuale, comenzi de tricouri inscripționate și din redirecționare 3,5% din impozit. Fiecare leu este important pentru a ține în viață Dinamo! Cotizația este de 20 de lei/lună”, este mesajul DDB pentru membri.

Clubul Dinamo este în insolvență din iunie 2021. Între timp, planul de reorganizare a fost aprobat, iar Dinamo nu se mai află sub monitorizarea financiară a FRF.

În urma bilanţului financiar pe 2021, Dinamo a încheiat anul trecut în pierdere, cu un minus de 15.589.087 lei (aproximativ 3.155.000 euro).

În prezent, Dinamo are doi sponsori importanți: Unibet și Macron. Conform noii înțelegeri, Dinamo va primi aproximativ 400.000 de euro de la Unibet în următorul sezon din Liga 1.

Etichete: liga 1 , dinamo , fani dinamo , ddb , programul ddb

Sursa

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate