Sari la conținut

[FOTBAL] Steliano Filip, după victoria la scor a lui Dinamo în fața Academicii Clinceni


PlayZeeK. # GFX

Postări Recomandate

Dinamo s-a impus pe teren propriu, scor 5-1, împotriva Academicii Clinceni, într-un meci care a contat pentru etapa cu numărul șapte din play-out-ul Ligii 1.Jmhhc2g9YWE1YzU4ZDUxMGI2YzQxMTlmY2I1MDlm

Steliano Filip, după victoria la scor a lui Dinamo în fața Academicii Clinceni

La finalul jocului de sâmbătă, Steliano Filip, care a oferit două assist-uri, a tras primele concluzii. Căpitanul lui Dinamo s-a arătat mulțumit pentru rezultatul obținut și a vorbit despre faza din minutul 37, atunci când Academica Clinceni a rămas în inferioritate numerică.

”Am obținut ce trebuia. (n.r. despre faza care a dus la eliminarea lui Rufati) A trecut prin fața mea, l-am călcat, i-am și spus arbitrului că l-am atins, de ce să mint? Nu am înțeles reacția lui, m-a lovit. Că a făcut-o încet sau tare, am obținut ce trebuia să obțin. Mi-a părut rău, dar ce să facem, așa este la fotbal.

Un rezultat bun, meci bun pentru noi. Ne-am dorit victoria, să ne facem jocul și să pregătim ușor-ușor barajul. Când nu dai gol, jocul se poate schimba. Chiar dacă a fost 0-0, am dominat prima repriză, am avut câteva ocazii foarte clare. Am vorbit la pauză, ținând cont de superioritatea numerică, trebuia să câștigăm”, a precizat Steliano Filip la finalul meciului.

Etichete: steliano filip , dinamo clinceni

Sursa

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate