Sari la conținut

[FOTBAL] Dezvăluiri despre Octavian Popescu din viața privată. Reacție din partea staff-ului de la FCSB


PlayZeeK. # GFX

Postări Recomandate

FCSB va disputa duminică, în Gruia, contra lui CFR Cluj, un meci capital pentru titlu. Doar victoria îi poate menține pe roș-albaștri cu șanse reale la cununa cu lauri.

Jmg9NjM2Jmhhc2g9MmFlY2JlMjc3NTIwOTlmNmY1

Dezvăluiri despre Octavian Popescu din viața privată. Reacție din partea staff-ului de la FCSB

Unul dintre fotbaliștii care poate fi protagonist în duelul ce va începe mâine de la 20:30 și va fi în direct la Digi Sport 1 este Octavian Popescu (19 ani).

Anton Petrea (47 de ani) a oferit informații din viața privată a mijlocașului campioanei. Antrenorul l-a lăudat pe Tavi pentru modul în care se comportă.

”Tavi Popescu, în ciuda tinereții sale, pare foarte matur și echilibrat. În afara terenului mă refer. Nu se ia după vorbe și e foarte stabil. Mă bucură chestia asta”, a spus Petrea.

Oficialul vicecampioanei crede că Popescu poate avea un viitor strălucit în sportul-rege.

”Sper să rămână același băiat modest și cu bun simț, să-și vadă în continuare de pregătire și să prindă un transfer bun în străinătate”, a mai spus Petrea, în cadrul unei conferințe de presă.

"Ar face față!". Un fost antrenor de la FCSB i-a găsit lui Octavian Popescu cel mai potrivit campionat pentru el

Octavian Popescu (19 ani) a început deja să atragă interes din partea echipelor din străinătate, grație evoluțiilor bune avute în tricoul lui FCSB în acest sezon.

Până acum, cluburi precum Torino și Benfica au pus ochii pe favoritul lui Gigi Becali (63 de ani), dar "Latifundiarul din Pipera" nu este hotărât să îl cedeze prea curând, cel puțin conform ultimelor declarații ale sale. 

Deși încă nu se știe de vreun interes al unui club din La Liga, Bogdan Andone (47 de ani) i-a recomandat să meargă în campionatul Spaniei.

Fostul antrenor al lui FCSB crede că i s-ar potrivi cel mai bine lui Popescu, deoarece pune accent pe tehnică, un capitol la care tânărul fotbalist strălucește. 

"Cred că pentru el ar fi bun un campionat cum e Spania, suntem latini, ne place să ne jucăm cu mingea, cum e și acolo. Cred că ar fi un campionat în care ar face față", a declarat Andone, potrivit Prosport.

Momentan, Octavian Popescu este dorit în Serie A

În urma aproape două săptămâni, în tribunele Arenei Naționale, alături de Giovanni Becali au fost prezenți doi oameni importanți din Italia, care au conexiuni importante în fotbalul din Peninsulă.

Primul dintre ei - Andrea Pretti, un impresar care a lucrat foarte bine cu jucătorii români de-a lungul timpului. Mai degrabă, un intermediar al transferurilor reușite de frații Becali pe axa România-Italia.

Așa au ajuns în Serie A -  Cristi Chivu, Adrian Mutu, Cosmin Contra sau Bogdan Lobonț. De data aceasta, a fost vorba despre Octavian Popescu, care nu a făcut un joc foarte bun contra oltenilor, din păcate pentru el.

Conform calciomercato.com, alături de Andrea Pretti era un scouter de la un club important din Serie A - FC Torino. Italienii scriu că prezența celor doi la București nu a fost una pur întâmplătoare și că Torino și-l dorește cu adevărat pe Octavian Popescu.

În acest sezon, Torino este pe locul 11, cu 39 de puncte adunate în primele 31 de etape disputate. Este departe de locurile de cupe europene, dar și de retrogradare. Cel mai probabil, va încheia campania actuală undeva la mijlocul clasamentului.

Etichete: octavian popescu , anton petrea , cfr cluj fcsb live video

Sursa

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate